Diskussion:Rasmus Nielsen (journalist)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener at denne spærring er dybt forkert. Jeg er jo ikke personen selv! (Skrev Herrik (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Men du er tilsyneladende hans søn og derfor alt for tæt på personen til at kunne vurdere ham og hans præstationer neutralt. Hvis ikke du var i hans nære familie, ville artikler formentlig alligevel blive slettet pga. manglende notabiliet. Læs Wikipedia:Kriterier for artikler. --PhoenixV 3. maj 2007 kl. 17:54 (CEST)
Jeg er fuldstændig og aldeles enig med PhoenixV. --|EPO| 3. maj 2007 kl. 18:58 (CEST)

Nej, forkert![rediger kildetekst]

Der tager du groligt fejl!

Jeg forholder mig 100% neutral og det bemærkes derfor ikke at jeg er hans søn.

Jeg finder mig OVERHOVED ikke i den ekstremt dårlige behandling som jeg har fået siden starten af mit forløb herinde. Jeg prøver faktisk på at hjælpe andre folk! (Skrev Herrik (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Oskar, med din opførsel beviser du netop, at man ikke skal skrive artikler som sig selv eller sin familie, som nævnt af PhoenixV herover. Du kan netop ikke vurdere hvorvidt din far har tilstrækkelig notabilitet til en artikel i Wikipedia. Dette er ikke ment som kritik af din far eller hans arbejde - flere personer har blot uafhængigt af hinanden vurderet at notabiliteten mangler (og jeg tilslutter mig denne vurdering). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 3. maj 2007 kl. 20:30 (CEST)
Dette indlæg og et tillæg findes på Herriks brugerside
Da jeg ikke aner hvem omtalte Rasmus Nielsen er, kan jeg ikke udtale mig om notabiliteten. Til gengæld er jeg også med på at man ikke skriver om sig selv og sin næeneste familie, uanset hvor neutralt det er, netop for at man kan undgå situationer som denne.

G®iffen 3. maj 2007 kl. 20:44 (CEST)

Sletningsforslag: Rasmus Nielsen (journalist)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Slet igen og overvej blokering[rediger kildetekst]

Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Herrik har tilsyneladende valgt at ignore den tidligere diskussion, som endte med sletning af artiklen. Jeg synes derfor, at artiklen skal slettes igen og en blokering af Herrik overvejes, da det tilsyneladende kniber med at acceptere retningslinjer og regler her. Ud over artiklen her, har vedkommende også i dag oprettet Helle Høpfner Nielsen som er taget direkte fra Dansk Kvindebiografisk Leksikon uden tilladelse. --Heelgrasper 29. jul 2007, 22:06 (CEST)

Slet (pr. hejmor) -- JGC 19. okt 2007, 13:50 (CEST)

  • Slet Det kan jeg kun støtte op omkring --Kirjapan 21. okt 2007, 09:44 (CEST)

Slettet 25. oktober af EPO. -- JGC 31. okt 2007, 23:17 (CET)

Rasmus Nielsen er skam interessant og vigtig nok[rediger kildetekst]

Som gammelt medlem af den danske elev- og studenterbevægelse finder jeg det absolut både interessant og relevant, at der findes en artikel om Rasmus Nielsen her i databasen. Hans indsats lå ikke kun snævert i Gymnasieelevernes Landsorganisation (GLO), som der forøvrigt mangler en artikel om her i databasen (Jeg kunne godt i nær fremtid være fristet til at oprette en artikel om GLO, og i denne forbindelse ville jeg jo finde det naturligt, om der var i det mindste nogle af de tidligere formænd (navnlig en så markant som Rasmus Nielsen) man kunne klikke sig videre til). Jeg er lige blevet oprettet som bruger i dag, men når jeg har fundet ud af at redigere artikler, uden at begå for mange brølere, vil jeg da gerne supplere med oplysninger til artiklen om Rasmus Nielsen. Hans betydning for konsolideringen af en nystartet organisation som Folkeskoleelevernes Landsorganisation (dannet i 1978) er der ingen grund til at forklejne.

M.v.h.

Ole Ryhl Olsson

P.S. Og at det er et familiemedlem, der er ophavsmanden til denne artikel, interesserer mig ærlig talt ikke ret meget. P.P.S. Og at det viser sig, at han nu er svoger til Hannah Kain giver jo blot lidt ekstra kollorit til den danske personalhistorie, i og med at hun var en af hans forgængere som formand for GLO.

I denne aktuelle sag er hovedproblemet, at artiklen er skrevet af en person, der er for tæt på emnet. Dette er imod Wikipedias politikker og derfor er artiklen nu slettet igen. --|EPO| 25. okt 2007, 23:20 (CEST)

Sammenblanding af to personer[rediger kildetekst]

Den Rasmus Nielsen, som denne artikel beskriver, er ikke den samme Rasmus Werner Nielsen som er administrende direktør i Alm. Brand. De to personer visitkort på altinget.dk er hhv. https://www.altinget.dk/person/rasmus-nielsen og https://www.altinget.dk/person/rasmus-werner-nielsen. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 5. nov. 2023, 12:54 (CET)[svar]