Wikipedia:Sletningsforslag/Andreas Karlsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Andreas Karlsen er nys blevet midlertidigt medlem af folketinget.

Jeg har selv hurtigslettet denne her et par gange gennem tiden, efter at den er blevet oprettet af hans partifæller, for jeg mener virkeligt ikke at der er noget at komme efter, men lad os tage en diskussion, som Bruger:MGA73 foreslår.

  • Slet - Diverse kandidaturer mener jeg ikke giver noget, en 2. viceborgmesterpost er ikke nok, som diskuteret tidligere, formand for den Konservative byradsgruppe er hellere ikke tilstrækkeligt.
Jeg kan desuden ikke finde nogle videre kilder, udover diverse præsentationssider til at han har gjort sig yderligere bemærket. Mvh KnudW (diskussion) 3. nov. 2023, 21:28 (CET)[svar]
  • Behold Jeg gendannede artiklen fordi jeg havde overset, at det nu var et krav om 6 måneders funktion før den automatiske notabilitet indtræder. Men jeg synes modsat ovennævnte, at han rent faktisk er kendt. Muligvis fordi jeg bor et sted, hvor Sjællandske Nyheder læses. Derudover synes jeg også, at kommunalpolitik er interessant, så jf. diskussionen på Wikipedia-diskussion:Kriterier_for_biografier#Viceborgmestre, så synes jeg ikke det gør noget, at Wikipedia har flere artikler om lokalpolitikere.
Hvis man ser på https://www.paqle.dk/p/andreas-karlsen/54529 så er der en del omtale på Sjællandske Nyheder. Han er meget kendt i Ringsted og han fik 2.248 stemmer (2. flest i kommunen). Jeg tænker, at enten skal man være "lidt kendt" i hele landet eller "meget kendt" i et område af landet.
I dag har han været omtalt i fx Berlingske og Jyllandsposten pga. demonstration i Folketinget https://www.berlingske.dk/samfund/fem-aktivister-anholdt-efter-aktion-i-folketinget-havde-blodroed-maling?fbclid=IwAR2deUi5JHxr97-PQ8x_dLXlMqSe_TB7qsGxs-wH_cMOmbXC6uipKyI_ABw og https://jyllands-posten.dk/politik/ECE16573264/fem-personer-anholdt-for-at-forstyrre-folketingsdebat/ Jeg ved godt, at anledningen var demonstranterne, men han blev trods alt omtalt og citeret. --MGA73 (diskussion) 3. nov. 2023, 21:48 (CET)[svar]
Kan supplere med at han var 49 stemmer fra at komme i Folketinget jf. https://www.tv2east.dk/sjaelland-og-oeerne/under-60-stemmer-fra-en-plads-i-folketinget-det-foeles-aergerligt-at-blive-slaaet-lige-paa-maalstregen --MGA73 (diskussion) 3. nov. 2023, 21:53 (CET)[svar]
Konklusion:
Overvældende flertal for sletning. Økonom (diskussion) 13. jan. 2024, 12:46 (CET)[svar]