Wikipedia:Sletningsforslag/Jens Jacob Honoré

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jens Jacob Honoré er oprettet af ham selv, og derfor påklistret en række skabeloner. Han er operasanger Han er med i De 4 Tenorer, og der findes omtale hvor han navn nævnes i forbindelse med forskellige koncerter bl.a. her, her og her. Toxophilus (diskussion) 5. feb 2020, 10:59 (CET)

  •  Formalia @Jens Jacob Rosengren Honoré: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 5. feb 2020, 10:59 (CET)
  • Slet - Han er muligvis dygtig, men jeg synes ikke at der er omtale nok, til at berettige en artikel. Selvpromoveringen hjælper bestemt heller ikke! Toxophilus (diskussion) 5. feb 2020, 10:59 (CET)
  • Neutral - Til hans fordel vejer tilknytningen til Det Kgl. Teater, men artiklen giver ikke dokumentation nok til, at notabiliteten er overbevisende. Derfor neutral. Rmir2 (diskussion) 5. feb 2020, 15:47 (CET)
Konklusion:
Ingen taler imod sletning; tilmed formentlig oprettet af sig selv. --|EPO| COM: 24. feb 2020, 11:34 (CET)