Wikipedia:Sletningsforslag/Martin Kunzendorf

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Martin Kunzendorf er en dansk journalist. Bruger:PublicService2020 har oprettet og en ip-bruger har sat både notabilitet og {{tætpå}} på artiklen. Han har gjort karriere i DR, har derfor haft fingrene med i flere kendte ting fra DR men blot som medarbejder på programmer og ikke som vært og ansigt udadtil. Han har en hjemmeside med fancy billeder og der er et opslag på IMDb.

  • Slet - han har bare passet sit arbejde. Han er temmelig uinteressant i den store sammenhæng, og da han ikke har været vært er hans ansigt ikke kendt nok i min bog. Toxophilus (diskussion) 4. aug 2020, 07:24 (CEST)
  • Slet - Passer bare sit arbejde. --Santac (diskussion) 4. aug 2020, 09:08 (CEST)
  • Slet - Jeg ser ikke at han opfylder kriterierne for en artikel.--Kjeldjoh (diskussion) 7. aug 2020, 09:32 (CEST)
  • Slet - som de øvrige. -Pugilist (diskussion) 10. aug 2020, 11:34 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 15. aug 2020, 10:36 (CEST)