Wikipedia:Sletningsforslag/Massesletning af færøske fodboldspillere

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

For omkring en uge siden oprettede Bruger:Gunnar23 og [81.25.176.42] (muligvis samme person) en række artikler om færøske fodboldspillere. Gennemgående for dem alle er manglen på kilder, telegramstil, skidt layout og meget kort opslag. Bruger:Zoizit har dog været forbi et par stykker og rettet dem op, men der er mange flere, og derfor foreslår jeg at slette de resterende, da jeg mener, at det vil være nemmere at starte forfra, hvis nogen har interesse for spillerne (og de er relevante). Det drejer sig om følgende artikler:

Jeg har ikke taget stilling til notabiliteten, men da kravene til fodboldspillere er utroligt lave, vil det ikke komme bag på mig, hvis de alle sammen er notable. Det er altså kvaliteten, der er for ringe. Både Gunnar32 og IP-brugeren er blevet gjort opmærksom på at der er problemer med stilen i artiklerne. Toxophilus (diskussion) 15. jul 2020, 09:20 (CEST)

  • Slet - Som forslagsstiller. Medmindre der er nogen, som påtager sig at få modificeret hele bunken, så de lever bedre op til stilmanualen. Toxophilus (diskussion) 15. jul 2020, 09:20 (CEST)
  • Slet - Enig, de er nærmest uforståelige og ikke et brugbart grundlag for evt. artikler. Relevansen fremgår ikke. Som Tox skriver , er det lettest at starte forfra, hvis de har relevans, og nogen fatter interesse for dem. Nico (diskussion) 15. jul 2020, 09:41 (CEST)
  • Slet - Også enig, det er simpelthen ikke værd at bygge videre på. Godt at se, at brugeren har fået råd om at skrive den type artikler. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. jul 2020, 20:52 (CEST)
Konklusion:
Artiklerne er allerede slettet. Baseret på tilkendegivelserne i denne slettediskussion lukkes forslaget herved. En enkelt artikel overlevede sletningen. Artiklen om Ari Olsen er kort, men indeholder lidt basisinformation, og da han spiller for en klub i den bedste færøske række og på U19-holdet, har jeg tilladt mig at fjerne notabilitetsskabelonen og ladet den stå på trods af tilkendgivelserne her. Ønskes artiklen om Ari Olsen slettet, kan det tages op igen. --Pugilist (diskussion) 20. jul 2020, 10:21 (CEST)