Wikipedia:Sletningsforslag/Politologen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Politologen er en "almennyttig organisation", der skal "udbrede rammerne for studiemiljøet på statskundskabsuddannelsen i Odense", så grundlæggende er det en studenterforening. Der er ingen kilder, men den er neutral i sproget. Den er oprettet af IP-bruger og en anden IP har sat notabilitetsskabelon på. Jeg ved ikke hvordan vores politikker for studenterforeninger er, men normalt kræver det et medlemstal på 0,15 ‰ af landets befolkning for automatisk notabilitet, ellers skal der være noget andet, som tæller op. Toxophilus (diskussion) 14. apr 2020, 20:49 (CEST)

  • Slet - Der er ikke meget tekst, og til forskel fra f.eks. Juridisk Forening SDU, så er der heller ikke medlemstal eller lign. Toxophilus (diskussion) 14. apr 2020, 20:49 (CEST)
  • Slet. Vi kan ikke have artikler om alle landets studenterforeninger. /Madglad (diskussion) 14. apr 2020, 21:00 (CEST)
  • Slet - Studenterforeninger er som regel sjove og relevante for studerende for de studerende, der kan være med. For andre er det uden encyklæpædisk relevans. De udretter sjældent andet end at være til og påkalder sig ingen interesse uden for uddannelsesinstitutionen. --Pugilist (diskussion) 14. apr 2020, 23:16 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 22. apr 2020, 12:26 (CEST)