Wikipedia:Sletningsforslag/Signe Trylle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Lidt over 500 likes på Facebook, og tilsyneladende kun nogle få andre artikler om hende... notabel? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 12. apr 2016, 12:40 (CEST)

  • Slet - Jeg tjekkede også lige Google og der virker ikke til hun har den store omtale. Det første resultater som kommer er til websider som SoundCloud osv., og ikke om hende. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 12. apr 2016, 12:42 (CEST)
  • Slet - men gem billedet. Det kan jo være, at der bliver brug for det. Rmir2 (diskussion) 12. apr 2016, 12:48 (CEST)
  • Slet Unotabel --Cgt (diskussion) 12. apr 2016, 13:05 (CEST)
  • Slet - Enig med jer andre. Toxophilus (diskussion) 12. apr 2016, 17:55 (CEST)
  • lille Behold - Spiller i aften i VEGA som "releasefest" i anledning af udgivelse af debutalbummet Livstegn, der er kommet på gaden i dag. Albummet er tilsyneladende udgivet på ArtPeople; om de alene står for distribution kan jeg ikke umiddelbart se. Hun har tidligere givet koncerter på en række mindre spillesteder (bl.a. Cafe rust), har været omtalt i en række magasiner, og har fået noget airplay i bl.a. DR. Artiklen er formentlig skrevet i promotionøjemed, men med et udgivet album distruberet af et notabelt label, optræden på notable scener og en vis omtale i Gaffa, Cover m.fl. mener jeg hun kommer over barren. --Pugilist (diskussion) 15. apr 2016, 09:08 (CEST)
  • Slet - enig med overstående. Jeg mener ikke hun er notable lige pt. --SimmeD (diskussion, bidrag) 16. apr 2016, 15:27 (CEST)
Konklusion:
Konsensus omkring sletning. Hvis hun bliver mere notabel kan artikel genoprettes. --SimmeD (diskussion, bidrag) 17. apr 2016, 06:14 (CEST)