Wikipedia:Sletningsforslag/Toke Kruse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger Frits063 har markeret denne artikel med skabelonen {{notabilitet}}. --Savfisk (diskussion) 25. mar 2015, 23:27 (CET)

Som forfatter af denne artikel mener jeg selvfølgelig ikke at den skal slettes. Frits063 har også senere uddybet for mig, at han betvivlede notabiliteten meget tidligt, og at artiklen nu er opdateret med kilder og eksterne henvisninger. Toke Kruse har med sit firma kørt tv-kampanger på tv2 i starten af året, og er derfor nu mere kendt end før. Jeg mener ikke denne artikel skal slettes, jeg er sikker på at der løbende vil komme mere der kan tilføjes endda. Mvh. MajaDK (diskussion) 6. apr 2015, 20:50 (CEST)

  • Slet - Det er vigtigt at skelne mellem Toke Kruse og det firma han har startet. Firmaet kan sagtens være notabel uden at Toke Kruse er det og omvendt. Men det at firmaet kører en kampagne og dermed er til stede i medierne er efter min mening ligegyldigt. Med hensyn til Toke Kruse er det jo blot en person der er flyttet til USA for at lave forretninger. Jeg ser ikke nogen særlige tegn på at vedkommende er en speciel iværksætter. Det er måske mere interessant at han har skrevet nogle bøger/vejledninger som er udgivet på engelsk. Men jeg kender ikke forlag virksomhederne i USA og ved derfor ikke om det er noget særligt. Men det ser ikke ud til at udgivelserne har givet anledning til nogen større opmærksomhed. --Savfisk (diskussion) 8. apr 2015, 18:17 (CEST)
  •  Kommentar - Det fremgår mellem linjerne af artiklen, at Toke Kruse heller ikke i anden sammenhæng har vundet nogen anerkendelse i Danmark. Rmir2 (diskussion) 8. apr 2015, 19:05 (CEST)
  • Slet - Som andre har argumenteret før mig, så er Kruse ikke notabel i sig selv, omend hands program muligvis er, og det fremgår mere som et CV end noget andet. Toxophilus (diskussion) 9. apr 2015, 23:16 (CEST)
Konklusion:
Bred enighed om at slette artiklen. --|EPO| COM: 16. apr 2015, 20:17 (CEST)