ANR

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

ANR (tidligere Aalborg Nærradio og Alle Nordjyders Radio) – er en radiokanal ejet af Nordjyske Medier og har studier og kontorer på Langagervej i Aalborg Øst. Kanalen har udover hovedkanalen også nonstop-radioen Radio Aura samt de fire netradioer ANR Hits, ANR Rock, ANR Funkytown og ANR Demo, som spiller kun demoer fra nordjyske kunstnere. ANR er blandt andet kendt for værterne Skovmand og Bue. Kanalen startede 22. september 1983.

Programmer[redigér | redigér wikikode]

  • Anne og de herreløse hunde er et morgenprogram med værterne Anne Kejser, Niels Skovmand, Benita Dreyer-Andersen, Torben Chris og tidligere Niarn, Anna David, og Christian Geo Heltboe. Programmet har været nomineret til Den Gyldne Mikrofon og til Zulu Awards. De er også kendt med sangen "Vejgaard Style".
  • Den Fjerde Limfjordsforbindelse er et eftermiddagsprogam med værterne Anders Fuglsang og Thomas Loft.

Programmet blev for første gang sendt den 3. januar 2012.

  • Uhørt! er et musikprogram, som sender fra 18 til 19 og spiller nyt musik med fokus på hitlisterne i England, USA og Australien
  • Hitstream er et musikprogram, som sender lørdag fra 18 og søndag fra 20 og spiller musik fra streamingshitlisterne eksempelvis fra Spotify og WIMP.

Hit FM[redigér | redigér wikikode]

ANR var tidligere en del af samarbejdet med Radio Viborg Hit FM og Midtjylland Hit FM og havde derfor navnet ANR Hit FM. I 2009 opløstes samarbejdet, og ANR Hit FM blev til "ANR", Radio Viborg Hit FM blev til "Radio Viborg" mens Midtjylland Hit FM blev til "Radio M" og ejes af Mediehuset Herning Folkeblad. Formatet Hit FM er ejet af RadioNet, der også stod bag RadioNyhederne, SportsNyhederne, hitlisten Popaganda og radiostationen Guld FM. Hit FM's målgruppe var de 15-24 årige, hvilket aldersmæssigt var lige under målgruppen for søsterkanalen Guld FM (nu Radio Aura).

Popaganda[redigér | redigér wikikode]

Popaganda, der ejes af RadioNet, var en lytterbestemt top 20 liste der fra 2004-2008 blev sendt en gang ugentligt på Hit FM. Det var muligt for alle at stemme online og hvert år ved nytårstid blev der ud fra alle årets lister dannet en Årets Top 100.

Ekstern Henvisning[redigér | redigér wikikode]

Radio Stub
Denne artikel om radio eller radioprogrammer er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.