Adam Duvå Hall

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Adam Duvå Hall (født 7. juli 1975) er en dansk radiovært og komiker. Han var, sammen med Mads Vangsø, medvært på programmet Monkey Business, der sendte frem til maj 2006 via Danmarks Radios P3 og var frem til 2011 vært på Formiddagen med Adam og Sara, ligeledes på P3.

Han har også været vært på flere TV-programmer – bl.a. som Adam Duvall'. I 2002 lavede han programmet Torsdag i 2'eren sammen med blandt andre Simon Jul Jørgensen og Jan Elhøj. Her optrådte han som den "amerikanske" TV-vært Adam Duvall. Programmet blev vist på DR2. I 2003 lavede han programmet Go' røv & go' weekend sammen med, igen, Jan Elhøj, og Sara Bro. I programmet spillede han sig selv, dog under navnet Adam Duvall. Programmet blev vist som fredagssatire på DR2. Adam Duvå Hall har også været tv-vært i programmet Fristet som første gang blev vist i 2011 på TV3. Anden sæson blev vist i 2012. Adam Duvå Hall har været vært for Dansk Melodi Grand Prix tre gange. I 2006 sammen med Mads Vangsø og i 2007 og 2008 med Camilla Ottesen. Adam Duvå Hall arbejder nu for TV 3 og er vært for quizshowet Jeopardy! Sæson 1 og 2. Sæson 3 og 4 optages marts og april 2015.


Adam Duvå Hall er nevø af den nu afdøde sanger og musiker Henrik Hall.[1]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Svensgaard, Karina (28. januar 2011). Adam Duvå Hall: Jeg har mistet en god ven. B.T.. Hentet 3. februar 2011. 

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Skuespiller Stub
Denne skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Vista-kdmconfig.png Artiklen om Adam Duvå Hall kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.