Adrianne Palicki

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Adrianne Palicki
Adrianne Palicki i 2009
Personlig information
Født 19. maj 1983 (41 år)
Toledo, Ohio USA
Nationalitet USA Rediger på Wikidata
Uddannelses­sted Whitmer High School Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Tv-skuespiller, filmskuespiller, stemmeskuespiller, skuespiller, model Rediger på Wikidata
Aktive år 2003–
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Adrianne Palicki (født 6. maj 1983 i Toledo) er en amerikansk skuespiller der spiller Tyra Collette på NBC tv-serien Friday Night Lights.

Karriere[redigér | rediger kildetekst]

Hun optrådte i den Aquaman-baserede WB pilot Aquaman som den onde Siren, men pilotafsnittet blev ikke benyttet af CWnetværket, som et resultat af sammensmeltningen af WB og UPNnetværket, der skete mens afsnittet blev filmet.

Hun har bl.a. også deltaget i tv-serien Smallville som Kara i sæson 3 finalen ("Covenant"). Palicki medvirkede også i Supernatural som Jessica Moore, Sam Winchesters fortabte kæreste, dræbt af en dæmon, i pilotafsnittet. Rollen optrådte igen i sæson 2 af Supernatural i episoden "What is and What Should Never Be". Palicki medvirkede desuden som Judy Robinson i John Woos usolgte pilotafsnit, The Robinsons: Lost in Space. Palicki skal i 2009 medvirke i Legion sammen med Dennis Quaid. Palicki var med i musikvideoen til Will.i.ams "We Are The Ones", der skulle støtte Barack Obama i det amerikanske præsidentvalg 2008.[1]. Fra Sæson 2 af Agents of S.H.I.E.L.D. Spiller hun rollen som Bobby Morse

Filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Plemons, Adrianne Palicki in Barack Obama Video"". Arkiveret fra originalen 7. marts 2008. Hentet 12. januar 2009.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SkuespillerSpire
Denne amerikanske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi