Barbara Læssøe Stephensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.

Barbara Læssøe Stephensen (født 24. juli 1969) er en dansk retoriker, tv-tilrettelægger, forfatter, skribent og foredragsholder.

Stephensen er student fra Østre Borgerdyd Gymnasium og blev cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet i 1996 og har desuden læst kunsthistorie ved University of California, Berkeley. Hun arbejdede 1995-1997 som taleskriver i Miljø- og Energiministeriet og kom i 1998 til Geelmuyden.Kiese som kommunikationsrådgiver med speciale i integreret kommunikation, hvor hun var til 2001. I 1999 blev hun ekstern lektor ved Københavns Universitet, og i 2004 blev hun selvstændig med firmaet Retorisk rådgivning og Coaching. Hun blev i 2005 tilknyttet Kunstforeningen Gammel Strand, hvor hun 2006-2010 fungerede som kommunikationschef. Fra 2010 til 2011 var hun vært og tilrettelægger på flere kunst- og kulturprogrammer på DR, og fra 2010 har hun arbejdet freelance. Hun er jævnligt deltager i SmagsdommerneDR2.

Barbara Stephensen har tre børn med filminstruktør Søren Fauli. I 2012 udgav hun bogen Aktivistministeren - om daværende kulturminister Uffe Elbæk.

Kilde[redigér | redigér wikikode]