Barbara Læssøe Stephensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Barbara Læssøe Stephensen
Født 24. juli 1969 (52 år)
Nationalitet Danmark Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Skribent, biografiforfatter Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Barbara Læssøe Stephensen (født 24. juli 1969) er en dansk retoriker, tv-tilrettelægger, forfatter, skribent og foredragsholder.

Stephensen er student fra Østre Borgerdyd Gymnasium og blev cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet i 1996 og har desuden læst kunsthistorie ved University of California, Berkeley. Hun arbejdede 1995-1997 som taleskriver i Miljø- og Energiministeriet og kom i 1998 til Geelmuyden.Kiese som kommunikationsrådgiver med speciale i integreret kommunikation, hvor hun var til 2001. I 1999 blev hun ekstern lektor ved Københavns Universitet, og i 2004 blev hun selvstændig med firmaet Retorisk rådgivning og Coaching. Hun blev i 2005 tilknyttet Kunstforeningen Gammel Strand, hvor hun 2006-2010 fungerede som kommunikationschef. Fra 2010 til 2011 var hun vært og tilrettelægger på flere kunst- og kulturprogrammer på DR, og fra 2010 har hun arbejdet freelance. Hun er jævnligt deltager i SmagsdommerneDR2.

Barbara Stephensen har tre børn med filminstruktør Søren Fauli. I 2012 udgav hun bogen Aktivistministeren - om daværende kulturminister Uffe Elbæk.

Kilde[redigér | rediger kildetekst]