BaseBoys

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
BaseBoys
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

BaseBoys er en tv-serie for unge, som bliver vist på DR Ultra. Det første afsnit kom 16. februar 2018. En af skuespillerne er Bastian kendt fra MGP.

BaseBoys handler om fire venner, som ved et uheld bliver Danmarks største boyband.

De mødes i Mikkels kælder og spiller CS:GO, men da deres router går i stykker, ender de med at deltage i skolens band battle.

Seriens hovedperson er Oliver (Morgan Batchelor) som laver voice over til hvad han tænker og sådan nogle ting. Seriens omdrejningspunkt er at Oliver prøver at fortælle Mathilde (Isa Thorlacius) at han er vild med hende og samtidig prøver at skjule det for Emil (Bastian Lars Andreasen) som er bror til Mathilde fordi han er bange for at han skal få det at vide. Den eneste der ved det er A.J. (Vigga Rohweder) som fik det at vide ved et uheld under optagelsen af "Level 1000" (deres helt store hit udgivet D. 2. februar 2018. På DR Ultra's Youtube kanal) musikvideo hvor Oliver stod og talte med sig selv. Og A.J. er meget dårlig til at holde på det.

Emil som er Olivers bedste ven har det ikke nemt. Han har nemlig Astma i en højere grad og er ikke god til at tage sin medicin. Inden BaseBoys blev kendte blev Emil altid drillet med sin astma af Steen og Markus, skolens populære drenge.

Hovedpersoner[redigér | redigér wikikode]

Oliver (Bastian) Emil (Ida) Mathilde (Morgan)

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]