BaseBoys

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

BaseBoys er en tv-serie for unge, som bliver vist på DR Ultra. Det første afsnit kom 16. februar 2018. En af skuespillerne er Bastian kendt fra MGP.

BaseBoys handler om fire venner, som ved et uheld bliver Danmarks største boyband.

De mødes i Mikkels kælder og spiller CS:GO, men da deres router går i stykker, ender de med at deltage i skolens band battle.

Seriens hovedperson er Oliver (Morgan Batchelor) som laver voice over til hvad han tænker og sådan nogle ting. Seriens omdrejningspunkt er at Oliver prøver at fortælle Mathilde (Isa Thorlacius) at han er vild med hende og samtidig prøver at skjule det for Emil (Bastian Lars Andreasen) som er bror til Mathilde fordi han er bange for at han skal få det at vide. Den eneste der ved det er A.J. (Vigga Rohweder) som fik det at vide ved et uheld under optagelsen af "Level 1000" (deres helt store hit udgivet D. 2. februar 2018. På DR Ultra's Youtube kanal) musikvideo hvor Oliver stod og talte med sig selv. Og A.J. er meget dårlig til at holde på det.

Emil som er Olivers bedste ven har det ikke nemt. Han har nemlig Astma i en højere grad og er ikke god til at tage sin medicin. Inden BaseBoys blev kendte blev Emil altid drillet med sin astma af Steen og Markus, skolens populære drenge.

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Navn Roller Bemærkning
Morgan Batchelor Oliver Hovedperson og voice over
Bastian Lars Andreasen Emil Mobbeoffer, konge af cs:go og i virkeligheden kendt fra Mgp
Tobias Bastian Them Burø Mikkel Spiller også Mikkel i tv-serien klassen.
Vigga Rohweder A.J. Er i faktisk i virkeligheden en pige men spiller en dreng
Isa Thorlacius Mathilde Emil søster, og den pige Oliver er forelsket i.
Thomas Paul Lund Steen Mobber især Emil.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]