Bob Woodward

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bob Woodward signerer sin bog State of Denial efter et foredrag i marts 2007.

Robert "Bob" Woodward (født 26. marts 1943 i Geneva, Illinois) er assisterende chefredaktørWashington Post.

Under sin tid som undersøgende reporter for Washington Post var Woodward sammen med sin kollega Carl Bernstein med til at afdække Watergate-skandalen, som førte til præsident Richard Nixons fald. Efterfølgende skrev de to bogen All the President's men (ikke oversat til dansk), hvilket de fik Pulitzerprisen for.

Woodward har skrevet yderligere 11 bestseller-bøger, deriblandt bogen Plan of Attack, som blev udgivet i foråret 2004, hvori han redegør for baggrunden for invasionen af Irak året forinden. Bogen bygger på et omfattende interviewmateriale.

Senest har han skrevet bogen Fear: Trump in the White House, der handler om Donald Trumps præsidentskab. Bogen blev udgivet 11. september 2018 og er baseret på hundredvis af timers interviews med medlemmer af Donald Trumps stab. Ifølge bogens forlag Simon & Schuster blev bogen solgt i 1,1 million eksemplar i de første uger efter udgivelsen, hvilket gjorde den til den mest solgte i forlagets historie[1].

  1. ^ https://www.publishersweekly.com/pw/by-topic/industry-news/publisher-news/article/78071-s-s-calls-fear-bestselling-book-in-company-history.html