Bring Me the Horizon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Minder mest om maskinoversættelse fra en:Bring Me the Horizon
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Bring Me the Horizon - Rock im Park 2016

Bring Me The Horizon er et engelsk metalcore-band fra Sheffield, Yorkshire. Bandet er stiftet i 2004 af medlemmer af andre bands inden for deres lokalområde. De spiller den stil af musik – dødsmetal og metalcore – kendt som deathcore,selvom deres seneste album lyder mest af alt som metalcore.

Bring Me Horizon begyndte med medlemmer af mange bands fra omkring deres lokalområde. De erhvervede deres navn baseret på et citat fra filmen "Pirates of the Caribbean", som Captain Jack Sparrow råbte "Now... Bring me that horizon!" Efter lidt ændringer af den oprindelige linje, ved blot at ændre "that" til "the", Bring Me The Horizon blev derefter det officielle navn på bandet. De er i øjeblikket tegnet til Visible Noise Records, men blev oprindeligt underskrevet til Thirty Days of Night Records og var det første band, som skal underskrives i dette pladeselskab. Bandet har også meldt til Epitaph Records i USA og på Shock Records i Australien. De har turneret i fortiden med bands som Lostprophets, The Blackout, Killswitch Engage og The Haunted. De optrådte med tour i UK i marts og april 2007 med det nu opløste metalcore band I Killed The Prom Queen. De spillede også til Download Festival 2007 i juni med Iron Maiden, Slayer og andre.

De spillede også den nordamerikanske del af turen, herunder en gæst: Travis fra Gym Class Heroes, 6 august i Calgary. Han hjalp Oliver Sykes med indspilningen af deres nye sang Diamonds Aren't Forever.

I november 2007 turnerede de på den australske del af Gigantour, spiller tre datoer. De vendte tilbage til Australien i maj/juni 2008, og dukkede op på I Killed The Prom Queen's endelige tour.

Bring Me The Horizon begyndte at skrive tekster og at optage til det nye album i starten af 2008. De havde været i Sverige for at optage albummet hele april og maj med Fredrik Nordström, der har arbejdet med bands som At The Gates, Arch Enemy, I Killed Prom Queen og Dimmu Borgir. Albummet blev udgivet den 29 september, 2008. Suicide Season er helt forskelligt fra Count Your Blessings, der har en mere metalcore lyd. Det der svarer til dette er, What The Edge Of Your Seat Was Made For.

Bandet nylig gået i gang med deres første rundrejse i USA, såvel som at vise sig i 2008 Warped Tour. Bring Me Horizon er også indstillet på at slutte sig til Mindless Self Indulgence, Case of Fire, Black Tide og Dir en grey på Kerrang! og Relentless 2009 UK tour. De er også indstillet til at slutte sig til Thursday, Cancer Bats, Four Year Strong og Pierce the Veil på Tasta of Chaos 2009 North American Tour, Bandet har for nylig meddelt, at de vil spille Download Festival på Donnington Park.

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

Studiealbummer[redigér | redigér wikikode]

  • 2006: Count Your Blessings
  • 2008: Suicide Season
  • 2010: There Is a Hell, Believe Me I’ve Seen It. There Is a Heaven, Let’s Keep It a Secret
  • 2013: Sempiternal
  • 2015: That’s the Spirit
  • 2019: amo

Livealbummer[redigér | redigér wikikode]

  • 2015: Live at Wembley
  • 2016: Live at the Royal Albert Hall


MusikgruppeSpire
Denne artikel om en engelsk musikgruppe er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.