Bruger:Biscuit-in-Chief/Kildenotitser

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Uden kilder-advarsel1[redigér | redigér wikikode]

Information icon Hej, jeg er Jimbo. Jeg bemærkede at du tilføjede eller ændrede indhold i en artikel, men at du ikke indsatte en pålidelig kilde. Se venligst Hjælp:Kildeangivelser for nybegyndere hvis du har brug for vejledning til hvordan man laver referencer. Hvis du synes at jeg har begået en fejl, kan du give mig besked på min diskussionsside. Tak. Skabelon:Templatesnotice Skabelon:Templatesnotice

Uden kilder-advarsel2[redigér | redigér wikikode]

Information icon Tilføj eller ændr venligst ikke indhold uden at indsætte en pålidelig kilde. Læs venligst retningslinjerne på Wikipedia:Referencer og benyt denne lejlighed til at tilføje referencer til artiklen.Tak. Skabelon:Templatesnotice


Tøndemagerens bud[redigér | redigér wikikode]

Wiki letter w.svgKære Biscuit-in-Chief.

...som med |status=1 vil se sådan ud:

Gartoon actions gaim info.svgKære Biscuit-in-Chief.
Dansk Wikipedia er rigtigt glade for dit bidrag på [[:—Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 3. okt 2019, 13:29 (CEST)]]. Vi har dog den politik, at der skal være pålidelige kilder i artiklerne, og derfor er din(e) ændringe(er) tilbagestillet. Hvis du har en kilde til dit bidrag, kan du enten selv tilføje den ved at bidrage igen, og efter sætningen skrive <ref>din kilde</ref>, eller du kan skrive din kilde herunder, og så vil jeg indsætte den for dig. Du er også velkommen til at kommentere herunder eller på min diskussionsside, hvis du ønsker yderligere forklaring eller har spørgsmål. Du kan også selv læse op på, hvordan man laver referencer i artiklerne – det finder du på Hjælp:Kildeangivelser for nybegyndere.
Vi ser frem til, at du forhåbentligt kan blive en fast bidragsyder fremadrettet. Med venlig hilsen en bruger, der glemte at signere.

...og med |status=2:

Information orange.svgKære Biscuit-in-Chief.
Tilføj eller ændre venligst ikke indhold, som du gjorde på  på [[:—Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 3. okt 2019, 13:29 (CEST)]] uden at indsætte en pålidelig kilde, da kilder i artiklerne er vigtige. Læs venligst retningslinjerne på Hjælp:Kildeangivelser for nybegyndere og benyt denne lejlighed til at tilføje referencer til artiklen. Du er selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte mig for hjælp også.
Med venlig hilsen en bruger, der glemte at signere.

Kjeldjohs bud[redigér | redigér wikikode]

Gartoon actions gaim info.svgKære Biscuit-in-Chief.
Dansk Wikipedia er rigtigt glade for dit bidrag. Vi har dog den politik, at der skal være pålidelige kilder i artiklerne. Hvis du har en kilde til dit bidrag, kan du tilføje den ved at bidrage igen, og efter sætningen skrive <ref>din kilde</ref>, eller du kan skrive din kilde herunder, og så vil jeg indsætte den for dig. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kommentere herunder. Du kan læse mere i Hjælp:Kildeangivelser for nybegyndere.
Vi ser frem til, at du forhåbentligt kan blive en fast bidragsyder fremadrettet. Med venlig hilsen en bruger, der glemte at signere.

...med alle parametre:

Gartoon actions gaim info.svgKære Biscuit-in-Chief.
Dansk Wikipedia er rigtigt glade for din(e) ændring(er) på Artikel. Vi har dog den politik, at der skal være pålidelige kilder i artiklerne. Hvis du har en kilde til dit bidrag, kan du tilføje den ved at bidrage igen, og efter sætningen skrive <ref>din kilde</ref>. Du kan skrive din kilde herunder og "pinge" mig vha. {{Svar til}} eller skrive din kilde på min diskussionsside; så vil jeg indsætte den for dig. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig (ligeledes med {{Svar til}} eller på min diskussionsside) eller nybegynderforummet. Du kan læse mere i Hjælp:Kildeangivelser for nybegyndere.
Vi ser frem til, at du forhåbentligt kan blive en fast bidragsyder fremadrettet. Med venlig hilsen —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 12. okt 2019, 15:45 (CEST).

og

Information orange.svgKære Biscuit-in-Chief.
Tilføj eller ændre venligst ikke indhold, som du gjorde på på Artikel, uden at indsætte en pålidelig kilde, da kilder i artiklerne er vigtige. Læs venligst retningslinjerne på Hjælp:Kildeangivelser for nybegyndere, og benyt denne lejlighed til at tilføje referencer til artiklen. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig eller nybegynderforummet for hjælp.
Med venlig hilsen —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 12. okt 2019, 15:45 (CEST).