Brugerdiskussion:Biscuit-in-Chief

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen til min diskussionsside. Klik her for at oprette et nyt indlæg. Du må skrive, hvad du vil — på én betingelse: Husk at skrive konstruktivt large

Opret venligst din besked med et emne/overskrift og "signér" din besked ved hjælp af fire tilder (~~~~) i slutningen.


Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 21. Oct 2019 05:30


Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Biscuit-in-Chief! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 15. maj 2018, 19:21 (CEST)

Svar på spørgsmål[redigér wikikode]

Dit spørgsmål i redigeringskommentaren kan besvares med, at afsnittet handler om den ikke sendte Riget III. De foregående afsnit handler om både I og II. Derfor. Pugilist (diskussion) 29. aug 2019, 08:16 (CEST)

Min fejl - burde have læst mere end de første få ord. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 29. aug 2019, 11:33 (CEST)

Roplus[redigér wikikode]

Hejsa. Kunne du ikke lade være med at kopiere hele linket til roplus.dk ind i beskrivelsesfeltet? Det giver lidt oversigtsprobelemer på Sidste Ændringer, da teksten ikke wrapper og det gør siden meget lille. Mvh KnudW (diskussion) 10. sep 2019, 20:09 (CEST)

Det var jeg ikke opmærksom på. Skal nok lade være med det i fremtiden. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 10. sep 2019, 20:14 (CEST)

Sp.[redigér wikikode]

Hej Biscuit-in-Chief. Tak for dit bidrag til Finland i middelalderen. Nej, der menes spalte, idet KLNM nummererer spaltevis, ikke sidevis. Rmir2 (diskussion) 22. okt 2019, 21:18 (CEST)

Ah, I see. Der lærte jeg så noget nyt en tirsdag aften kl. 9:45. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 22. okt 2019, 21:45 (CEST)

Finland i middelalderen[redigér wikikode]

Hej Biscuit-in-Chief. Jeg mener nu at have indsat de manglende kildehenvisninger. Desværre har jeg kun en estisk udgave af "Danske korstog", og jeg ved ikke hvor nøje den følger sidetallet i en dansk udgave, så derfor er det den udgave, der henvises til. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 29. okt 2019, 21:09 (CET)

Tak for kilder. Det er ok; det er selvfølgelig bedst med danske kilder, men jeg mener også at udenlandske også er acceptable. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 29. okt 2019, 21:27 (CET)

Sletninger[redigér wikikode]

Hej Biscuit,

Jeg kan se, at du ret systematisk er gået i gan med at slette en masse forholdsivs ukontroversiel informaiton i en række artikler. JEg kan se, at du generelt argumeterer med, at sådan skal man gøre. Det er jeg ikke ganske enig i. Er det uproblematisk information, bør du i stedet indsætte en {{km}}, hvis ellers der er tale om information, der med rimelig kan betvivles, eller af andre grund kunne trænge til en kilde.

Jeg studsede i øvrigt over denne rettelse, hvori du anfører, at et ord "ultimativt" stammer fra tjekkisk. Brugen af ordet ultimativt, er ikke dækket i den kilde, som du indsatte, hvad der jo i sig selv er lidt pudsigt. En ultimativ oprindelse rækker nok længere tilbage end tjekkisk. --Pugilist (diskussion) 21. nov 2019, 16:45 (CET)

1. Efter to år på Wikipedia er det ret tydeligt at ting ikke specielt bliver rettet nogensinde i artikler, hvorfor jeg fandt det relevant at slette, eftersom det var uencyklopædisk og sandsynligvis OR.
2. Det har du ret i. Jeg valgte at tilføje 'ultimativt' fordi 'pistol' if. kilden kom til dansk via fransk, men eftersom Den Danske Ordbog ikke tillader gengivelse af tekst, valgte jeg kun at tage en meget lille del. Men ved nærmere eftertanke må vi vel overhovedet ikke gengive tekst fra siden, jf. link(?). —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 21. nov 2019, 16:55 (CET)
—Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 21. nov 2019, 16:55 (CET)

[redigeringskonflikt

Bedst at lægge ud med {{km}} - hvis der ikke er sket noget inden for en rimelig tidslængde, kan ikke-kildebelagt information slettes. Tøndemageren (diskussion) 21. nov 2019, 16:55 (CET)
Som Tøndemageren skriver, at så er det bedst af lægge en {{km}} ind. Synspunkt om, at det er en relevant sletteårsag, at du efter to år mener, at "ting ikke specielt bliver rettet nogesinde i artikler", er et ret problematisk synspunkt. --Pugilist (diskussion) 21. nov 2019, 17:42 (CET)
Ja, det er det vel. Det viser i hvert fald et ret stort problem på da.wiki: At vi ikke kan klare at opdatere hundredtusindvis af artikler med så få brugere. Men det er der vel ikke noget at gøre ved (altså, vi kunne jo masseslette et par hundredtusinde artikler, men det ville trods alt være lidt i overkanten). —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 21. nov 2019, 17:49 (CET)