Bruger:DitteAvant/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er DitteAvants brugersandkasse. En brugersandkasse er en underside til brugerens brugerside. Den fungerer som et test- og udviklingsområde for brugeren og er ikke en encyklopædisk artikel.

Andre sandkasser: Wikipedias Sandkasse | Skabelonsandkassen.

Avant Danmark[redigér | rediger kildetekst]

Dansk importør og forhandler af den finske Avant minilæsser, som produceres af Avant Tecno Oy. Avant minilæsseren er en multimaskine med mulighed for anvendelse af over 125 forskellige redskaber. Siden 1992 har Avant Danmark været importør og forhandler af de finsk producerede Avant minilæssere, som findes i syv forskellige modelserier. Ud af de tilhørende over 125 forskellige redskaber, er 40 af redskaberne udviklet og produceret i Danmark. Avant Danmark dækker hele landet med salg og showroom i Midtjylland, salg på Sjælland samt en række montører fordelt rundt om i landet. Redskaber og diverse reservedele kan også købes via Avant Danmarks webshop.

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Historien om Avant Danmark startede på Bauma-messen i 1992, hvor de to indehaver Jørgen Jensen og Gert Jensen var på udkig efter endnu en maskine, som Sorring Maskinhandel A/S og Hørve Maskinhandel A/S kunne blive importør af sammen med Fuchs maskinerne. Her faldt de over de finske knækstyrede Avant minilæssere fra Avant Tecno Oy, som de fik importrettighederne til med hovedsæde i Sorring, Jylland. I dag sælges dog kun de grønne, finske minilæssere og har givet afkald på Fuchs maskinerne. Først var det landbruget og særligt kvægavlere, som fik glæde af de grønne minilæssere, hvorefter pelsavlere også blev en stor kundegruppe - og nu arbejder Avant minilæsseren også hos hestestutterier, anlægsgartnere, entreprenørere og boligforeninger m.fl. rundt om i Danmark.

Et nyt kapitel for Avant i Danmark[redigér | rediger kildetekst]

Efter en årrække med salg fra Sorring Maskinhandel A/S og Hørve Maskinhandel A/S, ønskede virksomheden at samle minilæsserne under ét fælles navn, der simpelthen blev til Avant Danmark. Samtidig besluttede den jyske afdeling sig for at finde nye lokaler, hvor de mange maskiner og redskaber kunne vises ordentligt frem og gerne med en god beliggenhed, som kunne give Avant minilæsserne endnu større synlighed i det midtjyske. Lokalerne blev fundet på Århusvej 12 i Låsby og efter en større ombygning, kunne dørerne åbnes til det nye showroom den 7. september 2012. Sammen med åbningen af showroomet, ønskede virksomheden også at give kunderne en endnu bedre brugeroplevelse online og har, som en af de første indenfor maskinforhandlerbranchen, givet kunderne mulighed for at købe redskaber sammen med tilbehør og merchandise via sin online webshop. Salgschef Martin Jensen, søn af Jørgen Jensen, varetager den daglige drift af det jyske showroom og fremvisninger for interesserede grupper såsom landbrugsskoler, brancheforeninger m.fl.

Lokationer[redigér | rediger kildetekst]

Udover et showroom i Låsby (Jylland), har virksomheden administration, værksted og lager i Sorring (Jylland) samt salg, fremvisning, administration, værksted og lager i Hørve (Sjælland). Avant Danmark deltager ofte på messer, da det er en fantastisk mulighed for at møde både eksisterende og nye kunder, samt få gode snakke omkring minilæsserne i forhold til de forskellige kunders behov og ønsker. Avant Danmark har desuden taget de sociale medier til sig og findes pt. på Facebook og Youtube.