Bruger:Hrasmus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjælp:Babel
daDenne bruger har dansk som modersmål
en-3This user can contribute with an advanced level of the English language

Jeg hedder Henrik Rasmussen og kommer fra Frederiksberg i København. Jeg har siden 1990 arbejdet som systemadministratorKøbenhavns Universitet.

Jeg er autodidakt indenfor UNIX, men har en baggrund som kontormaskinemekaniker fra teknisk skole inden for EFG.

Jeg vil gerne være med til at forbedre hvad jeg kan og har tid til på den danske Wikipedia. Og så kan jeg ikke lade være med at rette stavefejl, når jeg ser dem :o)

Regnecentralen[redigér | rediger kildetekst]

Regnecentralen, hvor jeg var ansat fra 1985 til 1990, reparerede jeg mikrodatamaterne Partner og Piccoline. Regnecentralen havde altid haft en omflakkende tilværelse med mange omstruktureringer, og i 1990 var vi endnu et hold på ca. 150 personer som blev fyret.

5 måneder senere blev jeg ansat på Københavns Universitet i universitetets centrale it-afdeling.

Dagligt arbejde[redigér | rediger kildetekst]

I mit daglige job som systemadministrator vedligeholder jeg universitetets centrale UNIX-, Linux og Windows servere som understøtter hele Universitetet med personale-, økonomi- og studieadministrative systemer, journal- og Elektronisk Sags- og Dokument Håndteringssystemer systemer.

Mit forhold til Wiki[redigér | rediger kildetekst]

Jeg er blevet så begejstret for Wiki-konceptet, efter at min søn har talt så varmt om det, at vi har installeret 5-6 forskellige MediaWiki installationer som dokumentationssystemer bl.a. for IT-afdelingen og et af vores institutter.

Min fritid[redigér | rediger kildetekst]

Jeg har været sanger (tenor) i Ydun, et kor i København, hvor vi sang danske og nordiske sange, enkelte italienske sange og Negro Spirituals.

Jeg har tidligere være sanger i bl.a. Copenhagen Gospel Choir, hvor jeg også var webmaster. Langt det meste af min fritid gik med at varetage koret websted, administrative- og praktiske opgaver i koret, som bl.a. opstilling, nedtagelse og transport af scene, lyd- og lys, holde styr på vores medlemskartotek, og alt andet forefaldende arbejde. Som webmaster for koret har jeg bl.a. lavet programmerer i ASP (VBscript) og HTML, til administrative formål som kalender til koncert- og øvelsestilmelding, sociale formål, som jeg programmerede i Microsoft Notepad eller anden tegn-baseret editor.

Jeg startede i True Gospel Singers, da Copenhagen Gospel Choir stoppede. True Gospel Singers har samme dirigent og korleder som Copenhagen Gospel Choir, Kathrina Brunnstrøm. Jeg synger ikke længere i koret.

I øjeblikket (02.02.2014) bruger jeg fritiden på foto, bl.a. en billedserie og ombygningen af Nørreport Station.

Jeg "kæmper" også en "kamp" om trafikselskabernes kendskab til korrekt brug af Rejsekortet.

Links[redigér | rediger kildetekst]

Kontakt Hrasmus?
Du kan kontakte Hrasmus på følgende måder:
Du kan bruge Hrasmus' diskussionsside.
Du kan sende Hrasmus e-mail