Bruger:Kouer/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Team Go Racing 2004 til 2011[redigér | redigér wikikode]

Team Go Racing også kaldet TGR i Daglig tale.

Teamet blev Startet i 2004 af Gert Koustrup , Teamet startede som ren fritids aktivitet og blev senere semi professionelt.

De første erfaringer.

Gert koustrup (født1977) havde side 17 års alderen arbejde med Racing i forskellige former, han startede ved Bluetell Racing (senere Citroen DTC racing)med at hjælpe med opbygning af flere forskellige Racer biler til bane brug.

Flere forskellige mærker blev der arbejdet med for at nævne Ferrari,Volvo,Citroen,Crysler,Ford på den måde kom erfaringen ind i de unge år i et semi professionel miljø.

I de tidlige år havde Gert koustrup prøvet sig selv af i manøvre rally med flere topplaceringer trods sin ringe erfaring.

I 2003 Besluttede Gert at købe en af Kaffe Kaj Racer biler efter den havde været med i et alvorligt uheld på Ring djursland.

Bilen blev genopbygget og fornyet og blev indsat som ren privat i det nye team Team Go Racing.

Bilen var en Ford Escort RS 2000 fra 1999 som blev indsat i Gruppe N Cup.

Sæson 2004 var præget af mange indlærings vanskeligheder ved at køre bane race.

Sæson 2005 blev første år hvor TGR byggede sin egen version af en racer bil, Ford Focus 2,0 fra 2002 blev brugt som grundbil dog kraftig moderniseret og designet

af Gert koustrup, Bilen blev færdig til sæson 2005 hvor den deltog i Yokohama cup med succes og lavede Banerekord på Jyllands ringen.

sæson 2006 Blev teamet udvidet med sættevogn og en ekstra bil, igen en Ford focus 2,0 dog nu med flere forbedringer, bilen blev kørt af Leon Sørensen som tog flere pokaler i hans første sæson i Yokohama cup.

De senere ÅR 2007 til 2008 DTC og Yokohama Cup k

Til sæson 2007 blev det besluttet at hoppe et trin op , Teamet Ville køre DTC.