Bruger:Tøndemageren/sandkasse skabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Skabelon:Mangelfuld kilder:

Commons-emblem-question book yellow.svg Kildehenvisningerne i denne artikel er mangelfuld. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.

Skabelon:Få kilder:

Commons-emblem-question book orange.svg Der er få kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.

Skabelon:Ingen kilder:

Commons-emblem-question-book-red.svg Der er ingen kildehenvisninger i denne artikel. Såfremt artiklen skal bestå, bedes dette rettes snarest muligt.

Skabelon:Henvisninger:

Commons-emblem-question book yellow.svg Der mangler kildehenvisninger i teksten. Denne artikel har en liste med kilder, en litteraturliste eller eksterne henvisninger, men dens kilder er uklare, fordi kildehenvisninger ikke er indsat i teksten. Du kan hjælpe ved at indføre præcise kildehenvisninger på passende steder.

Skabelon:POV:

Commons-emblem-scales.svg Denne artikels neutralitet er omstridt. Begrundelsen kan findes på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.

Skabelon:Førstehånd:

Gnome-emblem-important.svg Denne artikels oplysninger forekommer som værende førstehåndsforskning. Begrundelsen kan findes på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.

Skabelon:CopyVio:

NotCommons-emblem-copyrighted.svg Denne side eller dele heraf lader til at være uretmæssigt kopieret fra . Alt indhold der indsættes på Wikipedia skal være i overensstemmelse med Wikipedias politik om ophavsret, og må som sådan kun kopieres fra kilder med en fri licens, og kun med tilstrækkelig kildeangivelse (hvis du har tilladelse til at bruge materialet, så send tilladelsen til info-da@wikimedia.org). Hvis ikke licensforholdene for denne side bliver afklaret inden for kort tid vil siden blive slettet for at beskytte Wikipedia mod eventuel retsforfølgelse. Se evt. denne sides diskussionsside.