Brugerdiskussion:Ørum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Er du opmærksom på, at man ikke må kopiere andres indhold uden tilladelse? Dele af Dansk Arbejdsgiverforening lader til at være kopieret - har du indhentet tilladelse dertil? Tilladelsen skal være givet under en licens, der er kompatibel med GNU Free Documentation License. Har du ikke tilladelse til kopieringen, skal teksten formuleres med dine egne ord.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 28. jun 2006 kl. 17:42 (CEST)

Forhåndsvisning[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver både større og mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venlist at bruge beskrivelsesfeltet. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Især hvis det er en artikel, som andre har et personligt forhold til, kan det spare folk for en ekstra gennemlæsning, hvis du lige noterer, at du blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem.

Mhv. --|EPO| 19. jul 2006 kl. 10:08 (CEST)