Brugerdiskussion:89.249.2.226

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa. Der mangler stadigt svar på alle forespørgslerne. Knud Winckelmann (diskussion) 15. jul 2014, 21:26 (CEST)

Se dig for[rediger kildetekst]

Hej. 1. Svar gerne på de spørgsmål du bliver stillet herinde. 2. Prøv at tænk dig lidt om og se dig for, når du redigerer. Da du for få minutter indsatte Clayton Moore i 1999, stod manden faktisk allerede nævnt lige nedenfor hvor du satte ham ind. I øvrigt var den dato du angav forkert. Mvh Celtics (diskussion) 15. jul 2014, 23:16 (CEST)
Respekter ophavsretten
Hej 89.249.2.226. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 17. jul 2014, 00:12 (CEST)
Du er blevet blokeret i et stykke tid på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.


Dine redigeringer[rediger kildetekst]

Det er ikke godt nok. Det giver for meget arbejde for dine medskribenter at alle dine bidrag skal efterkontrolleres for både korrekte oplysninger og for om det er kopieret. Undlad venligst at bidrage på denne måde for fremtiden. Knud Winckelmann (diskussion) 17. jul 2014, 00:15 (CEST)