Brugerdiskussion:AFUK

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Attention yellow.svgVelkommen til den danske Wikipedia, AFUK!
Vi er glade for at have dig her, men...
Enten svarer dit brugernavn til navnet på en virksomhed, organisation eller myndighed, hvilket ikke er i overensstemmelse med vores regler, eller også har vi en mistanke om, at denne konto er oprettet, så flere brugere kan dele den, hvilket ikke er tilladt.


Konti, der har virksomhedsnavne kan give tvivl om, hvorvidt brugeren rent faktisk tegner virksomheden, eller blot er en bruger, der har valgt firmanavnet. Konti, der er delt af flere brugere, er også problematiske. Det kan du/I læse mere om i retningslinjerne for brugerkonti og -navne.

Hvis du bruger kontoen alene, skal du vælge et andet navn. Det gør du ved enten at oprette en ny konto eller ved at anmode om at ændre dit brugernavn. Hvis I er flere, der bruger kontoen, skal vi derfor bede dig/jer om at oprette hver jeres konti og kun bidrage dér. En brugerkonto kan oprettes på denne side.

Hvis formålet med denne konto ikke er at dele den, kan du lægge en kommentar på denne diskussionsside, hvor du gør opmærksom på dette. Det kan gøres ved at trykke på 'nyt emne' øverst på siden eller følge dette link.
Med venlig hilsen Trade (diskussion) 16. nov 2012, 10:34 (CET).

Hej, jeg er meget glad for at du (i?), hjælper med at rette faktuellem fejl i artiklen om akademiet. desværre, er det ikke så hensigtsmæssigt, at have et brugernavn opkaldt efter stedet, da det kun er meningen at hver bruger kun skal bruges af 1. person. Så, hvis du lige ville få skiftet, brugernavn så ville det være dejligt. God, weekend derovre og god arbejdslyst. Mvh. --Trade (diskussion) 16. nov 2012, 10:34 (CET)

Start en diskussion med AFUK

Start en diskussion