Brugerdiskussion:Bøffen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Velkommen fra mig :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 10. aug 2006 kl. 10:08 (CEST)

Hej Bøffen

Når du signerer dine diskussionsindlæg er det god stil at dit brugernavn indgår synligt i signaturen. Hvis du skulle være utilfreds med dit nuværende brugernavn (og gerne vil hedde "Bøffen") kan du få det ændret ved at anmode om det på Wikipedia:Anmodning om ændring af brugernavn. --Broadbeer, Thomas 3. jan 2008, 12:40 (CET)

Om teknik og blokeringer[rediger kildetekst]

Diskussion:TV 2 skriver du "I øvrigt kan du blokere lige så mange IP-adresser du overhovedet vil, jeg skal nok komme ind alligevel". Det må jeg advare imod. Den slags omgåelse af blokeringer fører blot til at dine indvendinger ignoreres og evt. slettes. Det er naturligvis utilfredsstillende, at de tekniske hjælpemidler, der findes, ikke virker perfekt, men det er ikke det samme som at vi skal acceptere, at nogle blokerede brugere ikke er blokeret, mens andre er. Derfor slås der hårdt ned på omgåelse af blokeringer. --Palnatoke 19. mar 2008, 23:05 (CET)

Hvis du læser trådene igennem kan du se at man (Broadbear) har blokeret mig p.g.a. han ikke er enig i det jeg skriver. Derfor vil jeg omgå blokeringen da jeg ikke finder det rimelig på nogen som helst måde at han blokerer mig p.g.a. han ikke er enig i mine synspunkter. Det ville være i orden hvis han blokerede mig hvis jeg var vandal og kun kom herind for at ødelægge artiklerne men jeg kommer herind og opdager at noget ikke er neutralt, retter det og straks indleder han en redigeringskrig mod mig og ender med at blokere mig. Det finder jeg urimeligt.Broadbear må som alle andre brugere respektere at andre kan have andre meninger end ham selv, også selvom han er admin. Så længe jeg ikke er her for at ødelægge noget bør han respektere mine holdninger til en artikel såvel som jeg skal respektere hans. Det er det jeg mener med det jeg skriver. --Bøffen 19. mar 2008, 23:44 (CET)
Diskussionen om neutraliteten har foregået i lang tid og der var "faldet ro" over den nye version. Du går så ind og retter tilbage til en tidlige omdiskuteret version uden diskussion. Dette kaldes ond tro og dette udløste din blokering. --Broadbeer, Thomas 20. mar 2008, 00:06 (CET)
Nej jeg rettede det tilbage og gik i gang med at skrive et indlæg i diskutionen bagefter (Det med tv2-fundamentalisterne) og i mellemtiden mens jeg skrev har du så tilsyneladende blokeret mig. Det var et temmeligt langt indlæg så det tog jo lidt tid at skrive det. --Bøffen 20. mar 2008, 00:50 (CET)
Det er sådan set lige meget, om blokeringen har den ene eller den anden begrundelse - hvis du er uenig i den, kan du 1) skrive det på din egen brugerdiskussionsside (denne side), 2) skrive til andre administratorer (ved hjælp af mail-funktionen), 3) tage emnet op på Wikipedia-diskussion:Administratorer. De to første muligheder har du også under blokeringen. --Palnatoke 20. mar 2008, 01:34 (CET)