Diskussion:TV 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

@LinguineFusilli Du har ikke begrundet hvorfor afsnittet Succesfulde serier vist på TV2 eller en søsterkanal skulle fjernes? - Nico (diskussion) 28. jun 2021, 17:13 (CEST)

@Nico: Det gjorde jeg fordi jeg syntes det var mærkeligt og enormt malplaceret at have en tabel uden kilder med et spottet udvalg af tv-serier som af en bruger regnes for "successfulde". Det er det "successfulde", jeg er mest skeptisk overfor – der burde som minimum være kildebelagte seertal og/eller nominerede/vundne priser for at bakke dét begreb op. Med det sagt synes jeg dog også det er mærkeligt at have en sådan tabel i midten af en så kort artikel, hvilket ultimativt var grunden til, at jeg fjernede den. Hvis der er bred opbakning for at beholde den genindsætter jeg den selvfølgelig gerne – vigtigere er det heller ikke for mig – men jeg er bare stadig skeptisk overfor ordvalget i "succesfuld". | LinguineFusilli (diskussion) 30. jun 2021, 12:06 (CEST)

@LinguineFusilli Min reaktion skyldes i første omgang at listen er fjernet uden begrundelse. Jeg har ikke noget specielt forhold til artiklen, men undrede mig bare over at en så kort artikel om en af vores største tv-kanaler, blev gjort endnu kortere. Jeg synes listen giver en udmærket fornemmelse af hvad det er for en tv-station, så man kunne jo formulere sig ud af det, fx. Eksempler på... hvis "successfulde" er for meget POV. Det er selvfølgelig altid godt med kilder på plads, men de findes nemt via wikilinket i tabellen. - Nico (diskussion) 30. jun 2021, 13:14 (CEST)