Brugerdiskussion:InsaneHacker

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er InsaneHackers diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til InsaneHacker.

School.svg

Denne bruger går på universitet.

Denne bruger kan være inaktiv i nogle perioder, specielt hvis han har eksamener. Selvom han måske sommetider har tid til at redigere, så er det ikke sikkert at henvendelser på hans diskussionsside bliver besvaret med det samme.

Wikipediajournalen[redigér wikikode]

Hej InsaneHacker
Jeg mener vi bør bringe et mindeord for PerV som gik bort d. 7. august. Jeg synes det bør ske på landbybrønden eller i Wikipediajournalen. Måske kan bruger:steenth eller andre bidrage, men jeg kan også skrive lidt. Hvad mener du? Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 14. sep 2018, 23:41 (CEST)

@Savfisk: Det lyder som en fin ide som jeg sagtens kan tilslutte mig. Jeg kendte ikke PerV super godt, og har også travlt med universitetet, så jeg kan nok ikke bidrage selv, men skriv gerne et mindeorg til oktober-udgaven. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 17. sep 2018, 08:32 (CEST)
Andre har ikke gjort det, så nu har jeg skrevet en nekrolog over PerV til Wikipediajournalen. Andre må naturligvis gerne supplere. --Dannebrog Spy (diskussion) 28. sep 2018, 17:02 (CEST)

Uden titel[redigér wikikode]

Hej InsaneHacker

Kan se, at du lige har redigeret grundigt på siden for Fonden Kraka. Jeg kender ikke reglerne på Wikipedia, men kan se, at stort set alt hvad der står om Kraka er forkert. Hvem skriver man til etc for at få dette ændret? Mildest talt finder jeg det utroligt utroværdigt for Wikipedia, at der står så meget vrøvl om en af Danmarks største og mest anerkendte uafhængige tænketanke.

Håber på, at dette løses hurtigt. (skrev HugoØko (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

@HugoØko: Grunden til at artiklen blev tilbagerullet og skrivebeskyttet var en verserende redigeringskrig mellem flere bidragsydere til artiklen. Når man er uenig om indholdet i en artikel diskuterer man ændringerne på artiklens diskussionsside og finder en løsning. Hvis du påpeger hvad der er forkert, eventuelt med kilder, er jeg sikker på det kan ændres. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 17. sep 2018, 16:27 (CEST)

Ny blokerings- og bandlysningspolitik, samt ændringer i forbudspolitikken og retningslinjer for administratorer[redigér wikikode]

Da du er administrator vil jeg gøre opmærksom på at politikken for blokering og bandlysning, politikken for forbud, samt retningslinjerne for administratorer er blevet ændret. Den mest gennemgribende ændring er af blokeringspolitikken der nu er mere tydelig ift. hvornår det er passende at anvende blokerings-foranstaltningen.

Se evt. forslaget hvor ændringerne er opsummeret i punktform.

Mvh. InsaneHacker (diskussion) (sendt via Speciel:MassMessage 20. sep 2018, 14:13 (CEST))

Fodboldministeriet er tilbage[redigér wikikode]

Fodboldministeriet (podcast). Vh. Trade (diskussion) 23. sep 2018, 23:37 (CEST)

Din oprydningsmarkering[redigér wikikode]

Da jeg redigerede navnet i artiklen Daniel Carlsen forsvandt din oprydningsmarkering. Jeg kan ikke gendanne din version af artiklen, så du er velkommen til at indsætte oprydningsmarkeringen igen.

Kan du i øvrigt flytte artiklen til Daniel Stokholm? --AnetteM. AnetteM (diskussion) 24. sep 2018, 13:47 (CEST)

Jeg har genindsat og flytter. --Pugilist (diskussion) 24. sep 2018, 13:49 (CEST)

Nyheder for oktober 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 10 - udgivet 1. oktober 2018

Ikke mere mælk[redigér wikikode]

Jeg har gendannet ikke mere mælk, da den er set mere end 4 millioner gange og er nævnt i blandt andet Ekstra-Bladet, TV2 og Danmarks Radio. Derfor mener jeg, at den skal diskutteres først på WP:Slet. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 5. okt 2018, 12:43 (CEST)

Fair nok. Der er mange videoer med over 4 millioner hits, men du har ret i at det måske kræver grundigere behandling. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 5. okt 2018, 12:50 (CEST)