Brugerdiskussion:Brian Olesen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Brian - velkommen på Wikipedia!

Jeg har nogle tips der kan gøre dine bidrag til Wikipedia endnu bedre:

  • Du bedes læse vores stilmanual, bid især mærke i hvordan artikler indledes med emnet i fed skrift i den første sætning (se punktet artiklens introduktion).
  • Du meget gerne tilføje såkaldte interwiki-links til andre sprogudgaver af artikler om samme emne; ofte kan man finde en artikel om de fleste emner (som ikke er meget lokale) i den engelsksprogede udgave af Wikipedia; sådanne artikler indeholder næsten altid eventuelle links til øvrige sprogudgaver. Tilføj også gerne links til den danske artikel i de andre sprogudgaver (gør det i det mindste i en evt. engelsksproget artikel).
  • Fortæl kort i beskrivelsesfeltet hvad en given ændring går ud på; det gør det nemmere for os andre at vurdere om ændringen er værd at kigge nærmere på.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 27. maj 2004 kl. 07:46 (CEST)

Hej igen, Brian
Læser du ikke dine beskeder? Det giver andre en masse ekstra arbejde, at du ikke overholder vores stilmanual mv. (se ovenfor). Overholdes vejledningen får artiklerne en mere ensartet udformning og en mere professionel fremtoning, til gavn og glæde for alle brugerne. Derfor føler nogle af os, sig "tvunget" til at tilrette nyoprettede artikler, selvom vi også hellere ville bruge vores tid på at tilføje nyt materiale.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 30. maj 2004 kl. 23:58 (CEST)

Hej igen-igen, Brian

Wikipedia er ikke dit private kalenderprogram, hvorfor tilføjelsen af en ukendt kvindes fødsel under 1980 er blevet slettet.

Læs vores vejledninger! - det er ikke for sjov, jeg har oplyst linkene ovenfor.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 5. jun 2004 kl. 18:14 (CEST)