Brugerdiskussion:CaputIpsiusRegni

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, CaputIpsiusRegni!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 24. nov 2010, 11:59 (CET)

Hej igen. Må jeg anbefale at du læser om Wikipedias neutralitetspolitik? Wikipedia er ikke stedet hvor du skal føre korstog. Mvh Knud Winckelmann 25. nov 2010, 10:44 (CET)

Hej

Dette er ikke et kortog, dette er oplysning. Jeg læste Eco's bog i Rosens Navn, den forklarer det meget godt. Paven ville ikke have at folk skulle kende til logik så det var nemmere at snyde dem.

Hvad med at se logisk at Wikipedia jo arbejder for at man kan læse uden 'modern state' skygger.

endtil videre fungere det kun på engelsk Wiki, desværre I er amatører på mit område som er Sydgruppen, de andre der skriver om den på Ulandsnyt.dk de er dens lobby - de skriver aldrig på Wiki. Det er fordi de bange for at gøre den sur, så de ikke får nogen penge. Så jeg neutral [vil gerne have hjælp med ord - men slettes det fortjener jeg ikke], de andre arbejder for Danida om dem kan du ikke stole på, jeg arbejder for ingen, kun for Cogito Ergo Sum, jeg har brugt 3 år alene for at kunne skrive om Public Diplomacy. Danida er et brand, der er afhængig er PR. Dem kan du ikke stole på, men du kan stole på mig.

Læs nu om hulen du sidder, i mit svar til Brandsen, der lige har amputeret Wiki til en amatør. Der er ikke meget at hente på dansk, som 'modern state' ikke udgiver. Wiki dansk er en skygge af dem. Det er på ingen måde neutralt, det er blot ufarligt, pænt og venligt overfor magten, et kedeligt ubrugeligt opslagsværk, som jo er skidelige glad med at fortælle os noget, der er sandt.

Jeg skriver en ny side i dag først på dansk dernæst på engelsk om det nye Public Diplomacy game fra 2007 og jeg bliver edder banke me sur, hvis en amatør vover at fortælle mig at man ikke bruger det til propaganda, hvorfor man ikke kan stole på det, ej heller afsender Sydgruppe/Danida/koncern fra 2009. Hvis der slettes så der ikke står noget tilbage, så skriver jeg på engelsk, hvor jeg får ros og så skriver jeg en ny om "Wiki Danish" og om hvordan man ikke kan bruge det til noget, fordi de danske topbrugere som Winckelmann og Brandsen ikke forstår noget, fordi livets to spil 1. city-citizen game og 2. Shepherd-flock game er klasket sammen til ét game i Danmark. Hvorfor det meste er til at lukke op at skide i.



Jeg ved alt det Public Diplomacy game i termer Gud (tænk) er større end Danida staten, Brandsen, Winckelmann, Hegel, Weber Freud og Darwin (Skrev CaputIpsiusRegni (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis de bedre kan lide dine artikler på engelsk Wikipedia, så syntes jeg at du skulle skrive dem der. Det korte af det lange er at dine bidrag ikke overholder de regler der findes for gode artikler her på stedet. Mvh Knud Winckelmann 25. nov 2010, 11:45 (CET)


Jeg prøver igen - læs på Engelsk wiki


Machiavelli’s two main works: The book ‘Discourses of Levy’, 1513 - a Roman Republic to Noblemen, and, the book, ‘Prince’, 1513, a study to the Dictator King. Now they were debating how does power work? and they got the answers from Machiavelli’s new ethics of evil necessary to take power. This was Virtú that says you have to be mean cunning and crazy violent to get success. You have to read his two main works together to understand Machiavelli’s work of two main works. The Prince was written for the Dictator King and had three violent erotic parts to get a decent man with dreams of gold and women to act now! His second major work was to the nobleman who dreamed of a Roman Republic without the "Emperor", the book ‘Discourses on Livy, had three parts a dull dry part and two violent erotic as watching an action movie and yarn because it was so boring http://en.wikipedia.org/wiki/Discourses_on_Livy The boring part was the genius. Machiavelli’s Master Medici was a genius of cunning and banking. Medici led Florence, as we manage power today, without being in power officially, but by whispering in both ends of the decision-making process.


Dansk Journalist beskriver vores 500 år gamle game 2010, det vi kalder 1849, der efterfulgte Kancelihuset anno 1721, som igen afløste enevælden, som igen slog alle scholars i hjel 1525 Sanctus Marcus i Lund, Danmark, men i dag Sverige.

- Det er utroligt, at der findes den slags selskaber i Danmark, bemærker en af Frits Schurs gæster, der ikke skjuler sin begejstring over både værten og hans selskaber, der om sommeren finder sted på Fritz Schurs sommerresidens Christiansholm Slot ved Klampenborg nord for København. Stedet beskrives som et lille smukt renoveret slot med en stor park. Festerne slutter gerne ved en fire-fem tiden om morgenen. Gæsternes antal svinger mellem 25 og op til 80 deltagere. I løbet af året deltager 2500 indflydelsesrige mennesker i rigmandens selskaber og på denne måde sørger han for at både vedligeholde og udbygge sit netværk til samfundets elite. Fritz Schur er selv et selskabsmenneske, der elsker fest og farver: - Han er rar, men lidt som ”ålen i mudderet”. Fx elsker han sladder, men hvis der på en eller anden måde opstår ballade, så bliver han meget nervøs og vil så helst sno sig udenom, siger en god bekendt. - Sjov, festlig, hyggelig og lystig, er blandt de mange pæne tillægsord, som de mennesker FOKUS har talt med, hæfter på Fritz Schur. Om rigmandens fysiske fremtoning er der heller ingen slinger i valsen: - En helt igennem klassisk person. Altid klædt nobelt og til lejligheden, konstaterer en bekendt.

Foghs nære ven Frits Schurs tjenester for Venstre er uvurderlige, alene i kraft af sit formidable netværk har han formidlet en kontakt til et erhvervsliv, der i tidligere tider foretrak at sende økonomiske bidrag til de konservative. Til gengæld har Fritz Schur, som en af meget få, direkte adgang til regeringschefen, der gerne lægger øre til hans synspunkter. Privat svinger de to også godt sammen og er nære venner. Igennem mange år har erhvervsmanden og Anders Fogh Rasmussen samt en kreds af venner overværet fodboldlandsholdets kampe i Parken. Statsministeren er heller ikke en sjælden deltager i Schurs private selskaber. Endelig deltager de begge i en lille ”hemmelig” loge, der har karakter af skæg og ballade, og som engang om året holder en ordentlig fest. Det nære venskab med Anders Fogh gør dog også Fritz Schur sårbar overfor kritik i offentligheden, hvilket han erfarede i sommer. Schurs sommerbolig Christiansholms Slot ligger tæt ved Dyrehavsbakken, og da en kreds af prominente Gentofte-borgere følte sig generet af støj fra forlystelserne på Dyrehavsbakken, var det Fritz Schur, der stod i spidsen for en opsigtsvækkende klage til miljøministeren. Sagen, der endte med at ophæve Lyngby-Taarbæk kommunes miljøgodkendelse til Dyrehavsbakken, blev stærkt omtalt i formiddagspressen, hvor der blev spekuleret i, om Schurs venskab med statsministeren på nogen måde havde påvirket miljøministeren til at give klagerne medhold.

Schur er sjette generation Fritz Schur er sjette generation af en dansk købmandsslægt. Handelshuset, der i dag hedder ”Fritz Schur Consumer Group”, blev i 1846 startet af tipoldefaderen, der også hed Fritz Schur, som indvandrede til Horsens fra Flensborg. Fritz Schurs forfædre i lige mandslinje har oftest heddet det samme, nemlig Fritz Schur. Nutidens Fritz Schur er født i Vejle, men opvokset i København.


Virksomhedsdoktor Erhvervsmanden Fritz Schur er på top 10-listen over mest benyttede bestyrelsesformænd i landet, og sidder i bestyrelsen for en lang række både private og offentlige virksomheder. I offentligheden er Fritz Schur mest kendt som formand for både Postdanmark og Energigiganten DONG Energy. Sidstnævnte er en samling af seks store energiselskaber i Danmark med 4.500 ansatte og en årlig omsætning på 30 milliarder kr. årligt. Fritz Schur er også Danmarks ene af to medlemmer i SAS’s bestyrelse. Fritz Schur er derfor også af dele af pressen blevet kritiseret, at han som Foghs ven scorer kassen, fordi regeringen har udpeget ham til at sidde i store offentligt ejede selskabers bestyrelser så som Postdanmark og DONG Energy. Imidlertid har erhvervsmanden med rette kunnet pege på, at de tidligere socialdemokratisk ledede regeringer faktisk i endnu højere grad benyttede sig af hans talenter, da de også udpegede ham til en stribe offentligt ejede selskabers bestyrelser. Schurs netværk tæller da også socialdemokratiske toppolitikere som Svend Auken og Mogens Lykketoft. Endelig har ingen for alvor kunnet indvende noget imod Schurs store erfaring og åbenlyse kvalifikationer med hensyn til at lede virksomheder til forretningsmæssig succes. Fritz Schur vurderes bredt til at være god til at få selskaber som DONG Energy og Postdanmark A/S gjort klar til privatisering, børsnotering og måske endda til salg.

http://erhvervsbloggen.blogspot.com/2007/04/netvrkskongen-fritz-schur.html

Hvad Wikipedia ikke skal bruges til.[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg siger det igen: Wikipedia er ikke stedet for din vendetta mod det etablerede samfund, der findes bedre steder til dette. Mvh Knud Winckelmann

No man is an island, entire of itself, any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee (Skrev CaputIpsiusRegni (diskussion • bidrag) 25. nov 2010, 22:39. Husk at signere dine indlæg.)

Som du allerede er blevet gjort opmærksom på herover, så skal Wikipedia skrives fra et neutralt synspunkt og i encyklopædisk stil. Jeg har redigeret noget i dine tilføjelser til Muhammad Yunus, som du måske har bemærket. En stor del af teksten er muligvis relevant for andre artikler, f.eks. mikrolån eller Oikos, men hører ikke hjemme i artiklen om Yunus. Tilsvarende hører større tekstblokke på andet sprog end dansk ikke hjemme på dansk Wikipedia; hvis du mener, citaterne er relevante, bør de oversættes eller forklares. Endelig vil jeg opfordre dig til at overveje din skrivestil. Ikke alle deler dine synspunkter, eller er lige så belæste i emnet som du; tænk derfor over om teksten er indforstået eller ej, og stil altid mod at undgå at miskreditere eller nedgøre andre mennesker eller organisationer. Det samme gælder for dit arbejde på Wikipedia; at kalde andre bidragsydere ved øgenavne og udstikke trusler er sjældent fremmende for et produktivt samarbejde. For inspiration kan f.eks. henvises til Wikipedia:Wikikette og Wikipedia:Forvent, at andre er i god tro. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 26. nov 2010, 04:35 (CET)


Knud du er ikke neutral, når du ikke ved at man fra et udviklingsynspunkt ikke skal bruge mikrolånet på mad, du burde altså vide bedre. Det skal betales tilbage, og hvilken fremtidig indtægt????? Der er ingen der ved det. De bruger det på mad og ikke på deres forretning, så er vi lige fedt.

Knud! du må skille religion og logik ad.

Caput Ipsius Regni



Max Weber har fået en tur ud af propaganda skyggerne

WHO'S TO SAY

Jeg elskerrrrrrrrrrrrr Weber og spiser Weber til morgenmad. AC Nielsen nævnes som en privat spiller der tjener penge på Webers metode idealtype, men Staten den siger ingen konklusion. er AC Nielsen så nogle dumme svin? Eller er de gode?

”Ingen konklusion”. Akademisk hæfte, Herrens Mark, Årgang 2009. Nr. 3 Arbejde & Marked, Når Religion Møder Forretning, Åndshistoriske vinkler på religion møder forretning. ”WEBER-TESEN” – BERØMT, MISFORSTÅET OG RIG PÅ PERSPEKTIVER ADJ. Professor, Ambassadør Hans Henrik Bruun, email: hhb@soc.ku.dk

WHO'S TO SAY

Danida is:

Du har fuldstændig ret i, at der er store problemer i mikrofinansieringssektoren, ikke mindst i Asien, men også i nogle afrikanske lande. Værst er situationen i dele af Indien og Bangladesh, og det har berettiget givet anledning til den igangværende debat i den internationale presse

JØRN OLESEN / JOROLE@UM.DK SENIOR ADVISER / TECHNICAL ADVISORY SERVICES DIRECT +45 3392 1846

MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ASIATISK PLADS 2 / DK-1448 Copenhagen K PHONE +45 3392 0000 / WWW.UM.DK


Caput Ipsius Regni - du kan vel spørge, hvis du ikke kan få ind i dit hoved at Yunus er en dårlig udviklingsmodel


Nej nu forstå jeg ikke noget, der må ikke stå noget der sætter Oikos i et dårligt lys, det var det samme med Machiavelli som er fader til vores liberale demokratier, national stat. ifølge dig er han ikke et bedrag. Machiavelli er god? Jamen oikos bruger Yunus model, så de er i kæmpe store etiske problemer, ligesom som CARE Danmark evalueret af CBS 2009, der brugte Yunus model, det virker ikke sagde CBS. Det værste er, at dem der så kunne hjælpe, de kommercielle banker, de kan ikke fordi folk tror at det er moralsk forkert og Oikos er bedre.

Det er også derfor Max Weber skal bruges sammen med Einseitigkeit, høje tydelig idealer, så vi forstår, hvad der er målet og hvad der skal sket. Winckelman du er lidt ligesom Tove Ditlevsen, der skriver, der er altid ham hun elsker og ham der elsker hende og hun har brug for dem begge to. Den går ikke siger Max Weber, i mikrolån, mikrofinans er digteren et geni med ord, der er kun én mening! ikke oikos mening og SKS mening. Man kan ikke være kommunist og samtidig være kapitalist, siger Weber.

Machiavelli skal skrives, men der skal også skrives ny Weber, det der står kommer herfra:


The primary example I found is in Garnisionskirken, from 1706 in Copenhagen to foster the new Bourgeois civil servant spirit. A Church with an old academic tradition, speculated to takeover after Prince in all his Glory, which became reality 1721. They say “no conclusion” about Weber today: ”Ingen konklusion”. Akademisk hæfte, Herrens Mark, Årgang 2009. Nr. 3 Arbejde & Marked, Når Religion Møder Forretning, Åndshistoriske vinkler på religion møder forretning. ”WEBER-TESEN” – BERØMT, MISFORSTÅET OG RIG PÅ PERSPEKTIVER ADJ. Professor, Ambassadør Hans Henrik Bruun, email: hhb@soc.ku.dk (Skrev CaputIpsiusRegni (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)