Brugerdiskussion:CommonsDelinker

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

CommonsDelinker er en bot. Botten har modsat de fleste andre botter ikke botflag, for at dens ændringer optræder på Speciel:Seneste ændringer. Dette har været diskuteret bl.a. her Wikipedia:Landsbybrønden/CommonsDelinker som bot?. En begrundelse er, at når man får et vink om at et billede er fjernet, så kunne det være, at man kunne finde et andet passende billede til artiklen. (Skrev MGA73 (diskussion • bidrag) 23. nov 2008, 21:02. Husk at signere dine indlæg.)

Beskeder til CommonsDelinker bedes indsat på commons:User talk:Siebrand (på engelsk).

X Factor Danmark[rediger kildetekst]

Venligst stop din destruktive adfær inde på X Factor Danmark siden. Der er adskilligt indhold som du har slettet/destrueret. Dette er ikke okay. Det er en svinestreg, artiklen ser forfærdelig ud efter deres haven. Forklar dem venligst (Skrev 192.38.132.209 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Lad mig lige starte med at spørge dig, om du har en bruger ved navn Fona2000? CommonsDelinker er en robot, som fjerner billeder, der er slettet fra Wikimedia Commons. De billeder af X-Factor er blevet slettet af Magog the Ogre, fordi at billederne overtræder ophavsretten. Jeg forstår frustrationen, men det nytter ikke noget. Med venlig hilsen ‎‎‎‎Zelrin (DiskussionBidrag) 2. dec 2019, 18:06 (CET)