Brugerdiskussion:Dan Koehl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Dan Koehls diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Dan Koehl.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 04. Mar 2018 05:30

Undskyld[redigér wikikode]

Hej Dan Koehl, Undskyld, at jeg blandede mig i din redigering af månedens artikel på zoologi. Det så ud som om, at du ikke var opmærksom på hvordan artiklen indsættes. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 25. jan 2018, 21:44 (CET)

Ja absolut @Rmir2:, og tak for din hjælp ! :) Dan Koehl (diskussion) 25. jan 2018, 21:51 (CET)

Nyheder for februar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 2 - udgivet 2. februar 2018

Hej Dan[redigér wikikode]

Godt at se dig!

Jeg tænkte på om du vil være med til at forbedre artikler om Kategori:Seværdigheder i Malmø og oprette artikler om Seværdigheder i Malmø. Jeg foreslår vi forsøger at nå det før påske, hvor københavnerne sikkert vælter på udflugt over broen. Jeg forestiller mig at samtlige artikler skal udstyres med Skabelon:Infoboks bygning, og får en rimelig omtale, sikkert fra sv wiki, hvor de fleste bygninger er beskrevet. På sigt bør vi selvfølgelig også beskrive Köpcenter parker osv.; men til den her påske håbede jeg at kunne udbygge seværdigheder i Malmø. mvh Per (PerV) (diskussion) 16. feb 2018, 09:22 (CET)

Det vil jeg gerne gøre @PerV:, jeg kigger på det Dan Koehl (diskussion) 16. feb 2018, 10:18 (CET)
Jeg har bedt Bruger:Kirkgaard om at lave to kort over Malmø af typen Skabelon:Kortpositioner Aalborg-Nørresundby, vi kan bruge i infoboksen. Du kan se min an modning her. Jeg ved selvfølgelig ikke hvornår han ser anmodningen; men de gange jeg tidligere har haft fat i ham er det gået rimeligt hurtig. Til vi har kortene kan vi vel starte med at indsætte Skabelon:Kortpositioner Sverige Skåne i infoboksen, og så skifte dem ud når vi får Malmø-kortene. mvh Per (PerV) (diskussion) 16. feb 2018, 10:37 (CET)

Malmøhus[redigér wikikode]

Det går stærkt når du går igang flot! Thumbup.svg

Kig evt. på de rettelser jeg har lavet af Malmøhusartiklen her. Først og fremmest er det sikkert vanskeligt for ikke dansktalende at finde ud af genitiv, specielt hvis ordet ender på s, derfor har vi en skabelon der laver genitiv for dig. I Malmøhusartiklen, har jeg brugt den sådan: {{Genitiv|Malmøhus}} det giver Malmøhus'. Der ud over er jeg faktisk villig til at acceptere Malmø som en del af Danmark. Jeg mener det vil være fair. Men jeg tror du skal tage det op med Rigsdagen, og sikkert også Skåne län. Ellers skal du rette |landiso = fra DK til SE. Indtil videre har jeg gjort det, så må vi se om du kommer igennem med et evt. forslag til Rigsdagen. Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 17. feb 2018, 16:47 (CET)

hahaha Face-smile.svg Men nu er landiso och "flag" rettet. Dan Koehl (diskussion) 17. feb 2018, 19:32 (CET)
Ja nu blev de da svenske {{Flag|Sverige}} [[Sverige]] = Sverige Sverige Sverige, så svensk som du har gjort de attraktioner bliver du i hvert fald ikke optaget i Skånepartiet, så din politiske karriere bliver vist kort hernede i Sydsverige. Iøvrigt undrer det mig hvorfor du ikke har fået skrevet en artikel om Ljusterö på dansk wikipedia, det kan du da ikke i karambolage med Skånepartiet over? Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 17. feb 2018, 19:52 (CET)

Variabler for AWB[redigér wikikode]

@PerV:, nu tror jeg mine Regulære udtryk for AWB fungerer: ((.*)(\[\[.*Sogn\]\]).*(\[\[.*Herred\]\]).*(\[\[.*Kommune\]\]).*((?:\n|.)*))\{\{coord\|(.*)\|(.*)\|(.*)\|N\|(..)\|(..)\|(..)\|.*title}}((?:\n|.)*) som jeg så sætter ind som variabler i infoboks herregård. Kan du se på diff?

Men hvorfor er {{coord wd}} vigtigt?

Dan Koehl (diskussion) 17. feb 2018, 23:49 (CET)

Sorry Dan, jeg tror du er passaer i et X2000, det standser ikke på Landskrona station. Du kørte lige forbi mig og jeg står forundret tilbage på perronen - hvad skete der lige her. Sagt på en anden måde jeg fatter intet om "Regulære udtryk". AWB er volapyk for mig og at hoppe på et X2000 går ikke for mig. Så du må vist starte forklaringen fra Adam og Eva, eller i det mindste fra den induustrielle revolution. Jeg vil gerne vide hvad AWB er, jeg så jo du benyttede det ved rettelserne i turristattrationer i Malmø, og havde tænkt at spørge! mvh Per (PerV) (diskussion) 18. feb 2018, 00:06 (CET)
@PerV:, I Dansk Wikipedia er der en kort beskrivelse om på Wikipedia:AutoWikiBrowser, og flere oplysninger: en:Wikipedia:AutoWikiBrowser.

{{coord wd}}[redigér wikikode]

Hvorfor er {{coord wd}} vigtigt, hvis koordinaterne allerede findes i infoboxet??
Dan Koehl (diskussion) 18. feb 2018, 00:23 (CET)
Der skal hverken være den ene eller den anden slags koordinater i artiklen, hvis de allerede er i infoboksen. Jeg plejer at fjerne {{coord wd}} helt, andre bortkommenterer skabelonen <!-- {{coord wd}} -->; men eftersom skabelonen aldrig vil komme i brug, er det for mig som at smide godispaper på gaden, hvis man lader <!-- {{coord wd}} --> stå i artiklen. Altså, jeg sletter den. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. feb 2018, 00:36 (CET)
Altså godt, jeg sletter de koordinaterna. Dan Koehl (diskussion) 18. feb 2018, 04:25 (CET)

Nyheder for marts 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2018