Brugerdiskussion:Dan Koehl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Dan Koehls diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Dan Koehl.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 02. Oct 2017 05:30

Privat anliggende[redigér wikikode]

Hej Dan

Jeg vil høre dig om du vil hjælpe mig, jeg er lidt i tidsnød. Det er et helt privat projekt! Min søn skal på ferie i Gubbemåla, lidt syd for Emmaboda, og jeg har kastet mig ud i at oprette en række seværdigheder i Kronobergs læn og Kalmar læn. Gider du at hjælpe, jeg har kun nogle få dage til det! Du kan se hvad jeg har nået idag i Kategori:Seværdigheder i Kronobergs län og Kategori:Seværdigheder i Kalmar län, jeg er sikker på at du med dit tempo, kan overfylde kategorierne på fem minutter Face-smile.svg På forhånd tak! Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 24. aug 2017, 15:42 (CEST)

Hej @PerV:, du må förlade mig, men jeg er dårligt insadt i Smålands seværdigheder. Hur lång tid har jeg på mig? Dan Koehl (diskussion) 24. aug 2017, 23:40 (CEST)
@Dan Koehl: Ca en vecka: men jeg har bare hurtigt løbet artiklerne i Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg i Kalmar län og Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg i Kronobergs län igennem og rettet lidt i dem hvorefter jeg placerede dem i de to ovennævnte kategorier. Enkelte har jeg oprettet ud fra sv wiki, eller udbygget. Men der er ihvertfald to seriøse artikler som jeg synes skal oversættes til dansk: Huseby og Piksborg, der ud over skal jeg have gennemgået alle artiklerne i Glasriket. Tak iøvrigt for din venlige henvendelse. mvh Per (PerV) (diskussion) 25. aug 2017, 00:00 (CEST)

Nyheder for september 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2017

Nyheder for oktober 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 10 - udgivet 1. oktober 2017