Brugerdiskussion:Diplomat

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Jeg kan se at du har oprettet og rettet nogle interessante artikler inden for udenrigspolitik. Jeg ville dog forsøge at lokke dig til at skrive "se også"-sektionerne ind i artiklerne i stedet. Jeg har på Ministerråd forsøgt at skrive de tre henvisninger ind i artiklen så godt, som jeg forstod det. Jeg har muligvis lavet fejl. Men hvis de bliver skrevet ind i artiklen, bliver det meget mere logisk, hvorfor man vil se disse henvisninger i stedet for at bunke henvisninger, som man ikke helt forstår, hvad har at gøre med den aktuelle artikel.

Men velkommen under alle omstændigheder – det ser godt ud :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 30. jun 2006 kl. 09:08 (CEST)

Flytninger[redigér wikikode]

Når du flytter en artikel til et andet navn, så skal du huske også at rette henvisningerne til den flyttede artikel. --|EPO| 6. aug 2006 kl. 13:35 (CEST)

Stub[redigér wikikode]

Brugerdiskussion:Broadbeer#Brug af stub --Broadbeer, Thomas 27. feb 2007, 18:40 (CEST)

Billeder[redigér wikikode]

Hej - jeg ser at du er i udenrigstjenesten. Jeg er på en:wiki involveret i opstarten af et projekt om at få artikler om lastbiler til at nå samme standard som artiklerne om personbiler. Hvis du har rejst meget, er der en chance for at du er i besiddelse af fotos der viser lastbiler i modeller og årgange som vi ikke ser til dagligt herhjemme. Hvis det er tilfældet vil jeg meget gerne opfordre til at spændende billeder lægges op på Commons, da de mange billeder her ofte viser mange biler af samme model, og oftest er enten ZIL eller vesteuropæiske. M.v.h. G®iffen 4. mar 2007 kl. 09:23 (CET)

Desværre har jeg ikke rigtig noget at byde på i den retning.--Diplomat 4. mar 2007 kl. 11:04 (CET)

Det er i orden - det var bare et skud i tågen :-)
G®iffen 4. mar 2007 kl. 19:53 (CET)

Pseudonymartikler[redigér wikikode]

Hej Diplomat. Jeg kan ikke helt se ideén i at beholde artikler, der kun fortæller at noget er et pseudonym. Det er og vil forblive en {{substub}} på nær i det tilfælde, hvor man kan gå langt og dybt ind i, hvorfor netop dette pseudonym er blevet brugt. Hvis man kun kender det forfatternavn, er det jo blot at skrive det i søgefeltet, og man kommer hen til hovedsiden, hvor man hurtigt erfarer, at der benyttes pseudonymer af forfatteren. --Sabbe 20. apr 2008, 21:31 (CEST)

Ideen i dette tilfælde er, at pseudonymet er optaget i kategorien danske skønlitterære forfattere.Diplomat 20. apr 2008, 21:34 (CEST)
Jeg må erklære mig enig med Sabbe: vi kan ikke have den slags artikler liggende, som i virkeligheden bare er omdirigeringer. Kategori-argumentet holder for mig at se slet ikke vand, da "forfatteren" som sagt ovenfor kan findes ved en simpel søgning. Pseudonym-artikler kan vi kun have i specielle tilfælde, hvor der rent faktisk er noget at skrive om, såsom Luke Rhinehart og Saga Borg. --CarinaT 20. apr 2008, 21:45 (CEST)

"Vi" fastholder argumentetDiplomat 20. apr 2008, 21:51 (CEST)

Hvordan skal det så forståes? Med "vi" mener jeg den danske wikipedia, men jeg tager den lige op på brønden, så andre kan blande sig også. --CarinaT 20. apr 2008, 21:55 (CEST)

Det skal forstås sådan, at "vi-politi" er ret trættende for dem, der bidrager med artikler.Diplomat 20. apr 2008, 21:58 (CEST)

Læs brøndindlægget, så bliver du klogere. --Broadbeer, Thomas 21. apr 2008, 04:50 (CEST)

Diskussion:Georg Nicolaus Nissen[redigér wikikode]

Jeg henleder opmærksomheden på Diskussion:Georg Nicolaus Nissen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 9. jun 2013, 15:15 (CEST)