Brugerdiskussion:E-Turner/Arkiv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:E-Turner.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Kategorisering[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

Dette gælder både for artikler og kategorier. Her tænker jeg især på de mange kategorier med etableringer efter årstal, hvor der mangler kategori og ligeledes links til de andre wikipediaer. Mvh Sabbe 11. jun 2008, 12:57 (CEST)

Forstår egentlig ikke helt det du skriver ?E-Turner 11. jun 2008, 12:59 (CEST)

Prøv fx. at se denne ændring [1] --Hejsa 11. jun 2008, 13:03 (CEST)
Hej - Når nu du er i gang vil det give god sammenhæng at sætte årstallets kategori på Kategori:Etableret i 19xx også : eks: [[Kategori:19xx]] vh. Nico 11. jun 2008, 14:08 (CEST)
Håber Hejsas link svarede på spørgsmålet. Har desuden lige indsat dit spørgsmål her for at holde diskussionen samlet. Det er lettere at overskue, hvis du svarer her, idet det på den måde også er lettere for flere at følge med i en diskussion. Mvh Sabbe 11. jun 2008, 14:14 (CEST)

Hej igen. Venligst husk tippet om kategorisering. Mvh --Sabbe 13. jun 2008, 14:30 (CEST)

Etableret-kategorier[rediger kildetekst]

Du skal nok overveje kategoriteksten i Etableret-kategorierne - kategorierne indeholder jo artiklerne, ikke kun navnene. --Palnatoke 11. jun 2008, 16:29 (CEST)

Sletning af brugerdiskussion[rediger kildetekst]

Hej E-Turner. Jeg har netop genindsat indlægene vedrørende kategorisering, idet man normalt ikke sletter sin brugerdiskussion, men i stedet for arkiverer, hvis man finder den uoverskuelig. På den måde er det lettere for alle, at følge med i hvilke beskeder brugeren tidligere har fået. --Sabbe 15. jun 2008, 10:42 (CEST)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at slette på diskussionssider. Hvis du mener, at siden er blevet for stor, eller hvis der står noget på siden, du ikke er så glad for, kan du flytte hele eller de ældste dele af sidens indhold til et arkiv. Det forventes dog, at arkivering tidligst sker en uge efter seneste indlæg, så andre kan nå at se hvad der er skrevet. Dette link beskriver, hvordan man laver et arkiv og bruger det. Med venlig hilsen 80.62.116.99 6. maj 2021, 22:58 (CEST)Svar[svar]

Intro til artikler[rediger kildetekst]

Jeg kan se du har lavet en masse artikler med MTV Movie Awards, men jeg synes ikke der er en ordentlig intro på dem. Du skal ikke bare fjerne QA-Intro skabelonen. MVH--Rasmusbyg 10. jul 2008, 14:53 (CEST)


Notabilitet nedarves ikke[rediger kildetekst]

Normalt er børn ikke notable i sig selv selvom forældrene er det. Der er få undtagelser, bl.a. kongehuset. Vil du være sød ikke at skrive flere skuespiller- og sangerbørn i mandtal? Med venlig hilsen --Jørgen 13. jul 2008, 16:59 (CEST)

Bemærk imidlertid at det kan være en ganske glimrende idé at have en liste med børns fødselsdage i de enkelte skuespiller- og sangerartikler - så har vi oplysningerne alligevel, hvis disse børn en dag skulle gøre sig bemærket på egen hånd. Men børnene hører ikke til i dato- og års-artiklerne, og der skal ikke være links til dem før de selv gør noget, der giver grund til at have dem med. Igen - kongehuse er undtagelser. --Palnatoke 13. jul 2008, 17:20 (CEST)

Beskrivelsefelt[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at bruge beskrivelsesfeltet. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Især hvis det er en artikel, som andre har et personligt forhold til, kan det spare folk for en ekstra gennemlæsning, hvis du lige noterer, at du blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.

Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Læs venligst!!!!

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Pusleogpixi 16. jul 2009, 14:54 (CEST)

Røde link[rediger kildetekst]

Du skal ikke fjerne røde links i artiklerne... det kunne være der kom en forbi artiklen og fik lyst til at skrive en artikel vedr. emnet. Det er derfor de er der. MVH. --Pusleogpixi 16. jul 2009, 15:11 (CEST)

Sandkasser[rediger kildetekst]

Hej, når du oversætter artikler fra engelsk til dansk skal du ikke lægge dem ud hvis du ikke er helt færdigt med oversættelsen (priser og nomineringer af beyonce knowles) istedet for kan du placere de i en privat sandkasse (underside) hvor du kan arbejde med de indtil at de er færdigoversat (Bruger:E-Turner/Sandkasse). oversætter du ikke artiklen inden for kort tid bliver den slettet --Trade 23. jul 2011, 22:07 (CEST)

Oversættelser[rediger kildetekst]

Hej E-Turner

Først, så synes jeg det er et flot stykke arbejde du udføre :) Dernæst vil jeg dog opfordre dig til at bruge danske titler når du oversætter engelske artikler til dansk, istedet for at genbruge de engelske titler, da dette jo er en dansk wiki. mvh Tøndemageren 26. dec 2011, 23:05 (CET)

Flytning af artikler[rediger kildetekst]

HEjsa. Når du vil flytte en artikel, så er det bedst hvis du bruger "Flyt"-punktet oppe i menuen, istedet for at kopiere indholdet over i en ny artikel og derefter lave en redirect. Dermed får man hele historikken fra den oprindelige artikel med. Mvh Knud Winckelmann 1. jan 2012, 11:38 (CET)

Hejsa. Jeg flytte "Mickey og bønnestagen" tilbage til "Mickey og Bønnestagen" med stort (B). Du kan se det her og her. --Simeondahl (diskussion) 16. jun 2012, 23:15 (CEST)

Inden på Imdb. com står titlen bare med småt, hvilket også er normalen med alle danske filmoversættelser... Brugernavn:E-Turner (diskussion)

Okay, jeg søge lidt rundt på nettet og så at meget var med stort (B). Men hvis du er ikke så skal jeg nok flytte den tilbage. --Simeondahl (diskussion) 16. jun 2012, 23:23 (CEST)
For sikkerheds skyld så oprettede jeg en diskussion på Diskussion:Mickey og Bønnestagen. --Simeondahl (diskussion) 16. jun 2012, 23:26 (CEST)

Atlantis oversat[rediger kildetekst]

Hej Jeg har lige taget mig den frihed at oversætte den manglende del af din tilføjelser på atlantis artiklen. Jeg vil anbafale at du en anden gang lige gør jobbet færdig inden du gemmer artiklen, så vi ikke har artikler med blandet sprog. Skrevet af Allan Nielsen 12. jul 2012, 22:56 (CEST)

Kylie Minogue[rediger kildetekst]

Hi. Is it possible to complete the article about Australian singer Kylie Minogue by using information from her page in English? Regards. --- Hypuxylun (Diskussion) 19. jul 2012, 17:00 (CEST)

Hi. Uhmm, I'm not quite sure what you mean? Do you want to use information from the English Wiki to write the Danish Wiki about her? I haven't read the English Wiki about her yet so I don't know? :)

Bodiluddelingen[rediger kildetekst]

Jeg har oprettet alle de manglende udgaver af Bodiluddelingen i Wikidata, se f.eks. Q107383003. God fornøjelse. --Hjart (diskussion) 30. jun 2021, 22:45 (CEST)