Brugerdiskussion:Elgaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Link til mit arkiv

Din diskussionsside![rediger kildetekst]

Jeg ville egentlig bare rose dig for at indsætte 'upright' på billedet i Middelgrundsfortet;

Men pls, vil du ikke godt lade være med at slette indholdet på din diskussionsside. Først så jeg at du ikke havde fået nogen velkomst, som jeg synes er vigtig. Derefter konstaterede jeg, at den havde du bare arkiveret, når jeg så nærmere efter historiken, opdagede jeg at du åbent bart konsekvent sletter indlæg på din diskussionsside. Et er at det er imod normerne på da wiki, men for mig giver det bare dårlig samvittighed, over at du ikke har fået en velkomst. Hvis du ikke gider at se alle indlægene på diskussionssiden i flere måneder, har vi faktisk et automatisk arkiveringssystem. Hvis du indsætter:

{{Autoarkiv | archiveage = 2: months | archivesize = bysize: 32 | archiveprefix = Arkiv | lastarchive = 04. Jul 2016 05:30| hidden = nej }}

kommer en bot forbi med jævne mellemrum, og opretter arkiv af din diskussionsside.

Du kan se på min diskussionsside, hvordan det ser ud, når du overlader det til botten. Arkiv 1 & 2 oprettede jeg manuelt. Det andet arkiv 2 er botoprettet.

Jeg anbefaler du sætter "autoarkiv" på din diskussionsside. Men tak for løsningen med upright, det tilter ikke små skærme, som fast px gør. Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 7. jul 2016, 02:08 (CEST)

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 04. Jul 2016 05:30
Tak. Jeg har været aktiv her siden 2004 og dengang fik man ikke velkomsthilsner og der var ikke automatiske arkiveringer Elgaard (diskussion) 8. jul 2016, 18:47 (CEST)