Brugerdiskussion:Geitost

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Geitost!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen --Brandsen 20. jun 2010, 00:19 (CEST)

Jeg ved ikke hvor du har fra, at det skulle være korrekt at skrive "Pelle erobreren" med lille e. Det kan det altså aldrig være, med mindre der er tale om en særskrivning, og det savner jeg kilde på at der er. --Brandsen 20. jun 2010, 00:19 (CEST)

Hei, jeg nevnet kilden allerede, det er den: http://akas.imdb.com/title/tt0093713/ Mange hilser --Geitost 20. jun 2010, 00:38 (CEST)
Jo, men hvad en engelsksproget hjemmeside skriver om en dansk film tillader jeg mig altså at være lidt ligeglad med. Jeg er langt mere optaget af, at man på filmens cover tydeligvis har både stort P og stort E. Jeg tilbageruller din flytning endnu engang. --Brandsen 20. jun 2010, 01:14 (CEST)
Ok, så vet de ikke hva som er riktig. :-/ Så skal det være slik. Da må jeg endre det på den tyske Wikipediaen også. Mange takk for informasjonen. God natt --Geitost 20. jun 2010, 01:32 (CEST)