Brugerdiskussion:Hannnemark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker. --Sir48 (Thyge) 28. jul 2006 kl. 16:25 (CEST)

Du har tilføjet For (konjunktion/bindeord)For (flertydig). Men det skal du helst lade være med, da det er en opgave for Wiktionary at beskrive ordet. Du skal huske, at Wikipedia er en encyklopædi - ikke en ordbog. Men ellers fortsat god fortsat god fornøjelse med Wikipedia :) --|EPO| 3. aug 2006 kl. 20:31 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at wikificere dem. Det vil sige at du sætter relevante opslag i [[ og ]]. Sådan kan læseren også hurtigt slå op i andre relevante artikler.

--Lhademmor 23. aug 2006 kl. 17:55 (CEST)

Betty Nansen[rediger kildetekst]

At oprette en artikel, der kun indeholder Skuespillerinde og teaterchef på det teater der bærer hendes navn, samt et billede gør ikke meget gavn. En påbegyndt biografi bør som minimum indeholde fødselsår (evt. dødsår), samt et par ord om, hvem personen er/var.

Mht. billeder kan det varmt anbefales at læse Wikipedia:Hvordan redigerer jeg en side. --|EPO| 24. aug 2006 kl. 19:28 (CEST)

Stilmanual og interwiki-links[rediger kildetekst]

Hej Hanne, det er meget fint at du opretter ønskede artikler, men kan du ikke også tilpasse dem vores stilmanual samt forbinde dem med evt. tilsvarende artikler på andre sprog? På den måde får artiklerne samme udseende som alle vores andre artikler, og læserne kan søge flere oplysninger på de andre sprog. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. sep 2006 kl. 21:55 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at wikificere dem. Det vil sige at du sætter relevante opslag i [[ og ]]. Sådan kan læseren også hurtigt slå op i andre relevante artikler.

Hvis du husker det bliver dine artikler pænere og det letter vores andres arbejde. --|EPO| 14. dec 2006 kl. 21:08 (CET)

Billeder af Betty Nansen[rediger kildetekst]

Du har lagt to billeder op på Commons - et af personen Betty Nansen og et af teatret Betty Nansen. Så vidt jeg kan læse har du fået tilladelse til at bruge billederne. Men der står ikke noget om, hvilken tilladelse der er givet. F.eks. om de er klar over, at billeder på Commons (og Wikipedia) skal tillade både kopiering, kommerciel brug og ændringer.

Desuden har du valgt licensen GPL. Denne er meget dårlig til billeder, da det er en licens udviklet til fri software. Således handler licensbetingelserne i meget høj grad om kildekode.

Vær venlig at kontakte OTRS med både din forespørgsel til Betty Nansen og deres svar. De vil så afgøre, om tilladelsen er tilstrækkelig eller, om du bliver nødt til at spørge igen.

De to billeder på Commons er nu indstillede til sletning og vil formentlig blive slettede om en uges tid, hvis der ikke sker en afklaring i sagen. --|EPO| 5. feb 2007 kl. 17:23 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 23. feb 2007 kl. 20:06 (CET)