Brugerdiskussion:Jamesk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Jamesk!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Palnatoke 10. jun 2011, 10:28 (CEST)

Vibeke Manniche[rediger kildetekst]

Når man laver større ændringer som den du foretog i artiklen om Vibeke Manniche, er det nødvendigt at benytte beskrivelsesfeltet, så folk ikke antager det er hærværk og retter tilbage. Det kan også anbefales at benytte diskussionssiden. --Palnatoke 10. jun 2011, 10:32 (CEST)

Hejsa. Det ovenstående betyder at du skal begrunde hvorfor du sletter store dele af artiklen og ikke bare fortsætte. Du kan bruge artiklens diskussionsside. Mvh Knud Winckelmann 10. jun 2011, 10:51 (CEST)

Det er decideret udtryk for grov personlig chikane - og det er ikke rimeligt, at Wikipedia indeholder så grov chikane som det heraf fremgår. Det er vel næppe tænkt som et sted hvor folk skal chikaneres og forfølges personligt. Endnu mere ubehageligt er det, når folk gemmer sig bag anonymitet og dermed intet har i klemme men kan fortsætte deres personlige chikane uanfægtet. (Skrev Jamesk (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvem gemmer sig? --Palnatoke 10. jun 2011, 11:06 (CEST)

hvad mener du? Jeg har lige sendt mail til dig? Dem der retter bruger jo ikke deres eget navn - hvad jeg så heller ikke selv gør. Men for min skyld kunne hele profilen slettes. Jeg har ingen interesse heri. Men nogle af dem der retter ved jeg godt hvem er - det er lægekollegaer - men det ved offentligheden ikke. Jeg skal gerne stå ved hvem jeg er - men jeg vil ikke finde mig i personlig og grov chikane. Og det er jeg offer for på Wikipedia. Så for min skyld må I meget gerne slette hele profilen! Det så jeg helst. Det er heller ikke rimeligt at der åbenbart kan stå kontroversiel men ikke dygtig...er det dig, der fører pennen? Og hvilke tillægsord må der stå? Kun negative? Bedst så hvis det bare er neutralt. Jeg opfatter IKKE mig selv om kontroversiel! Og jeg synes det chikanøst og hånligt. (Skrev Jamesk (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) Jeg må fastholde at jeg mener det er chikanøst indlæg - både med at jeg er kontroversiel - og at du lader det stå at jeg har fremmedfjendsk tale! Det er ganske enkelt ikke rigtigt - til gengæld er det rigtigt, at jeg har kæmpet mod kvindeundertrykkelse i enhver form - også indenfor islam. At Rune Engelbreth kører sit eget syge kartotek på sin ligeså ejendommelige hjemmeside er en anden snak - men at skrive at jeg har ført fremmedfjendsk tale er injurierende. Og det skal jeg bede om fjernes omgående. Samtidig må jeg sige, at din redigering - herunder ifht det kontroversielle - synes meget problematisk! Er det dig, som udfører denne vurdering? Og hvorfor kan der så ikke stå, at jeg er dygtig? Jeg synes det skal være neutralt - og det er indlægget på ingen måde. Jeg ser frem til, at du fjerner det med indvandrefjendsk samt at jeg er kontroversiel. Og så er det fint med mig, at ingen af mine mandlige stalkere for en stund kan ændre i teksten - det vil være en stor lettelse. Og som sagt - så jeg sådan set helst, at I bare helt fjernede indlægget. Jeg kender godt mine egne meritter - og har ingen behov for at stå på Wikipedia. Og slet ikke når det er chikanøst og injurierende. Men som sagt forventer jeg, at du fjerner disse to ting. Jeg skriver gerne til dig også mere formelt hvis det er påkrævet. mvh Vibeke Manniche (vibeke@vibekemanniche.dk)

Jeg vurderer, i lighed med mange andre, at der er kontroverser omkring din person, og at det derfor er rimeligt at omtale dig som kontroversiel. I øvrigt foregår diskussionen af artiklen på Diskussion:Vibeke Manniche. --Palnatoke 11. jun 2011, 18:35 (CEST)

Et er så kontroversiel delen - som jeg fornemmer også er din egen vurdering! Men hvad angår det injurierende med fremmedfjendsk og kommunallægedelen forventer jeg, at det fjernes. I modsat fald vil jeg gerne vide, hvordan jeg kommer videre hermed? Om der er en klageinstans. For jeg er træt af at blive udsat for chikane - og mener som sagt at det er injuriende - og nu er du gjort opmærksom på, at jeg opfatter det således! Så forventer jeg også, at du agerer herefter Men hvad er egentlig mine rettigheder ifht at få fjernet indlægget? Det er dog min person det handler om!? Hvorfor skal jeg udsættes for chikane og injurier på Wikipedia? Har du/I nogen interesse heri? (Skrev Jamesk (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg ser intet galt i at omtale en person som kontroversiel, hvis der er kontroverser om vedkommende - uanset hvad disse kontroverser så skyldes. Hvad resten angår, så foregår diskussionen på Diskussion:Vibeke Manniche. Læs i øvrigt den velkomst, du har fået øverst på denne side. Den rummer links til en masse uddybende. --Palnatoke 11. jun 2011, 19:06 (CEST)

Jeg er fortsat meget utilfreds med at der står at jeg er kommet med fremmedfjendske udtalelser - og vil gerne bede om at det slettes. Jeg har også sendt dig mail herom. Herunder hvem der kan drages til ansvar. Jeg mener det er injurierende, at der står sådan - og det forbliver chikane fra få personer, som Wikipedia så viderefører! mvh Vibeke Manniche