Brugerdiskussion:Jensenx

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Jensenx!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Morten LJ 20. jan 2007 kl. 10:34 (CET)

Velkomster til nye brugere[rediger kildetekst]

Hej Jensen og velkommen tilbage.

Kunne jeg ikke bede dig om at vente til en nyregistreret bruger har foretaget en redigering eller to inden du giver vedkommende en velkomst? Desværre er det jo ikke alle, der har lige gode hensigter og nogen gange må man anvende en af test-skabelonerne istedet. Mvh Knud Winckelmann 1. dec 2009, 15:01 (CET)

- Ja, som du nok kan se er det et stykke tid siden jeg sidst har været her. Jeg må dog sige at jeg ikke er helt enig i dit synspunkt. Det vil sige at en bruger først får en velkomst (og introduktion til at redigere), når bruger først har lavet sin første rettelse. Det virker for mig lidt som en underlig procedure, men jeg vil selvfølgelig rette mig efter det, hvis der har været en diskussion og dette er blevet vedtaget --Jensen 1. dec 2009, 15:41 (CET).

Jeg vil foreslå du IKKE skriver "velkomst" til nye brugere, der endnu ikke har foretaget deres første redigering, hvis du ser Brugerdiskussion:Christian Jørgensen 6 minutter fra din (Velkommen til Wikipedia!) måttet ændres til {{Test (gammel)|~~~~}} på grund af denne oprettelse Tobias Ahrenkiel--mvh Per (PerV) 1. dec 2009, 15:02 (CET)

Carlsberg Tidslinje[rediger kildetekst]

Hej Jensen, tak for dit sammenskrivningforslag på Carlsberg tidslinje. Da artiklen (og skabelonen) er tiltænkt et seperat formål fra hovedartiklen, så vil jeg ikke umiddelbart følge dit forslag. Der er baggrund for artiklen på Wikipedia:Landsbybrønden/Carlsberg tidslinje og jeg ville være rigtig glad for dit input til diskussion derovre. --VicVal 3. dec 2009, 10:21 (CET)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:41 (CET)

19. apr 2015, 05:29 (CEST)