Brugerdiskussion:Jone

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Jone

Velkommen til Wikipedia, vi er altid glade for nye bidrag. Men husk at dette er en encyklopædi, hvis du er usikker på en eller anden oplysning, så sæt den på diskussionssiderne i stedet for i selve artiklen. Sådan som jeg nu har gjort med bjørnebanden.

-- Christian List 12. dec 2003 kl. 02:31 (CET)


Hej OK. Tak for velkomsten. Men de omtalte personer er jo medlemmerne af banden :-)


Hej Hvornår er man sikker på at der ikke er copyright på billeder og tekster etc ?? Er det 50-75-100 år.


Hej Jone der er nogle links og en del diskussion på siden :

  • http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_diskussion:Ophavsret , og man skal nok også være opmærksom på at nogle interesseorganisationer forsøger at tolke loven lidt videre end den kan holde til - derfor ser man meget sjældent retssager, f.eks påstår pressefotograferne at alle fotos taget af en professionel fotograf er kunstværker, (hvor reglen om 70 år efter vedkommendes dødsdag gælder, og ikke 50-års reglen for fotos), men mig bekendt er der aldrig rejst sag om det.

- vh Nico 13. jan 2004 kl. 17:28 (CET) -


Hej Jone/Tim. Du har flyttet Holstebro til Holstebro Kommune, men der bør ikke være viderestillinger mellem byer og kommuner (det er meningen at der skal være artikler om begge - lav links mellem dem i stedet for), desuden handler artiklens indhold om byen fremfor kommunen. Mit spørgsmål er derfor hvad hensigten med flytningen var? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 19. jan 2004 kl. 20:35 (CET)

Hej - jeg havde ikke set forskellen, jeg troede du ville koble dem senere. Kan du flytte den tilbage? MVH Jone 19. jan 2004 kl. 21:47 (CET)
Det er nu klaret, samtidig har jeg sørget for et (beskedent) indhold i kommune-artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 7. feb 2004 kl. 01:23 (CET)

Hej Jone

Angående iltmætning: Det er spændende at læse om, og jeg ville gerne vide, hvad det siger om patientens tilstand, når man har målt iltmætningen i de forskellige typer blodkar. Kan jeg få dig til at sætte et par linjer ind, der forklarer det?

I øvrigt skal du vide, at jeg læser dine artikler med stor interesse. De er præcise og (tydeligvis) båret af stor sagkundskab. Så tak for det!

Venlig hilsen

Sten Porse den 11. marts 2004 kl. 09:20 (CET)


Hej - ja det kommer. Tak for rosen, og iøvrigt i lige måde. MVH Jone 11. mar 2004 kl. 09:30 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 12. mar 2006 kl. 23:21 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 01:53 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:52 (CET)


Hej Jone, bemærkede lige at du har lavet et par redigeringer i dag (og i august), og vil blot ønske dig velkommen tilbage. Håber du får lidt tid til Wikipedia igen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 4. okt 2006 kl. 19:12 (CEST)


Tak. Har ikke så meget tid - men prøver :-)