Brugerdiskussion:Kald mig Mads

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. okt 2005 kl. 19:10 (CEST)

Terrorangrebet[rediger kildetekst]

Måske vil min post her på Diskussion:Terrorangrebet_den_11._september_2001 interessere dig. Venlig hilsen --So9q 29. apr 2006 kl. 20:19 (CEST)

Den Officielle Konspirationsteori[rediger kildetekst]

Hej Mads

Jeg ser på Diskussion:Terrorangrebet_den_11._september_2001 at du osse har påpeget at den officielle forklaring næppe er wikipedia værdig, men at du ikke har bragt sagen videre da den stadig står... eller har du ?

Hvis du ser det seneste entry på siden er det en diskussion hvor jeg er i mindretal i forhold til at sætte en {POV} som bestrider tekstens neutralitet.

Vi ser herunder Anders Wegge Jakobsen køre frem. Hvis man følger hans diskussioner lidt indser man meget snart at han er IKKE objektiv. Han bruger udtryk som "conspiranoi-folks" og "de troende"... han har med andre ord helt klart taget stilling til at anfægtelser af den officielle forklaring er noget bæ. Han pakker det som wikipedianer pænt ind, men lugten slipper igennem. Nu er mit spørgsmål til dig om du vil støtte op om at vi anbringer en POV?--Bojak 30. jan 2008, 20:02 (CET)

Brug "flyt"-fanebladet![rediger kildetekst]

Jeg ser at du har flyttet operahus-artiklen med cut&paste. Det må du gerne lade være med, for på den måde følger historikken ikke med artiklen. Jeg flytter derfor artiklen tilbage igen. Så kan vi også tage diskussionen om navnet. --Palnatoke 13. aug 2006 kl. 01:10 (CEST)