Brugerdiskussion:Keflex

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Keflex!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen PHansen 6. dec 2010, 12:39 (CET)

Du kunne oversætte den tyske de:Rückenmarkstimulation og derved undgå {{copyvio}} skilte - jævnfør Rygmarvsstimulation.pdf — Læs også gerne Wikipedia:Ophavsret -- Mvh PHansen 6. dec 2010, 12:39 (CET)

Rygmarvsstimulation er slettet under ovennævnte begrundelse. Jeg vil ligeledes opfordre til at forfatte ny tekst, eller oversætte tekst fra andre udgaver af Wikipedia, frem for at indsætte ophavsretligt beskyttet materiale. --Medic (Lindblad) 6. dec 2010, 13:26 (CET)
Det er korrekt, at artiklen svarer til patientinformationen fra Århus Sygehus, men eftersom jeg også har forfattet den, går jeg ud fra, at jeg har rettighederne til den.--Keflex 6. dec 2010, 13:28 (CET)

Du skal indsende en tilladelse, der vil ende med at diskussionssiden får et mærkat som du kan se et eksempel på her: Diskussion:Danfoss_Universe
Så vidt jeg kan se, skal du bruge denne skabelon: Wikipedia:Kilder/Tekstskabelon -- Mvh PHansen 6. dec 2010, 13:52 (CET)

Der er modtaget en tilladelse, jf. Diskussion:Rygmarvsstimulation. Der mangler blot en formel bekræftelse på at forfatteren er opmærksom på og indforstået med, at tekst der lægges på Wikipedia må bruges af alle og enhver til ethvert formål - herunder også kommercielle formål. --MGA73 6. dec 2010, 20:20 (CET)