Brugerdiskussion:Kenneth Jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Kenneth Jensen!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen |EPO| COM: 28. jan 2010, 11:48 (CET)

Rettigheder til billeder[rediger kildetekst]

Har du ret til på Frederikssund Kommunes vegne at udgive deres fotos under frie licenser? Er kommunen f.eks. indforstået med, at der tillades kommerciel brug? --|EPO| COM: 28. jan 2010, 11:48 (CET)

Hvis du ikke inden 7 dage klart tilkendegiver, at du har ret til og vitterligt ønsker at udgive kommunens fotos under en fri licens, vil billederne blive slettede. --|EPO| COM: 3. feb 2010, 13:01 (CET)

Jeg har ret til at udgive de nævnte billeder, da det er mig der har taget billederne - hvilket også klart fremgår af billedinformationerne. Desuden er jeg ansat som kommunikationskonsulent og webredaktør ved Frederikssund Kommune. /Kenneth Jensen 87.59.76.48 4. feb 2010, 16:37 (CET)

Det fremgår ikke klart af billederne, at du er personlig indehaver af ophavsretten. Hvis man som ansat i en virksomhed skaber et værk som led i et ansættelsesforhold, tilfalder rettighederne som udgangspunkt arbejdsgiveren. Derfor er det nødvendigt at være 100 % sikker på, hvem der ejer rettighederne.
At du er ansat som bl.a. webredaktør betyder formentlig, at du har en skreven eller uskreven fuldmagt til at anvende din arbejdsgivers værker i bestemte situationer. Denne fuldmagt giver ofte ikke ret til at ændre værkernes ophavsretslige status. Derfor er det nødvendigt at være 100 % sikker på, at du har ret til at udgive billederne under en fri licens.
Såfremt du er 100 % sikker på, at du er personlig indehaver af ophavsretten og/eller har ret til at udgive billederne under en fri licens, vil jeg bede dig om at bekræfte dette ved at kontakte OTRS, så tilladelsen kan registreres centralt. På den måde kan tilladelsen dokumenteres for eftertiden, hvis der en dag stilles spørgsmålstegn ved anvendelsen. --|EPO| COM: 4. feb 2010, 18:16 (CET)