Brugerdiskussion:Kildall

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Du har lagt billedet Billede:FinnOdderskov.jpg op, men ikke angivet under hvilken licens, det er lagt op. Det bør angives snarest, da billedet ellers vil blive slettet.--Heelgrasper 24. nov 2005 kl. 21:47 (CET)


Hej Jørn, du ønskes også velkommen af mig.

Det er desværre ikke tilstrækkeligt at angive kilden til billedet; det skal også fremgå under hvilken licens, der er indhentet tilladelse til at bruge billedet i Wikipedia. Læs mere derom i den lilla boks på oplægningssiden, og de sider der henvises til.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. nov 2005 kl. 22:02 (CET)

Hej!

Jeg kan se at du har lavet voldsomt mange rettelser i løbet af meget kort tid, hvor du har linket til Danske jazzmusikere. Det er helt fint, men hvis det er noget du gør med et script, kan du så ikke overtales til at registrere en robotkonto til det, så listen med de seneste ændringer ikke bliver totalt overfyldt? -- Bruger:Wegge 24. nov 2005 kl. 23:27 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen.

PR-materiale er ikke automatisk i public domain. --|EPO| 12. jul 2006 kl. 23:04 (CEST)