Brugerdiskussion:Kpa

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Kpa!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen PHansen 7. feb 2011, 13:51 (CET)

Da dit brugernavn kunne tyde på en tilknytning til foreningen, skal du være opmærksom på skiltet om at "være for tæt på" – Læs også mere om problemet her : Wikipedia:Selvbiografier#Typer af selvbiografier. Hvis du har forbindelse med foreningen, bør du indskrænke dine redigeringer til at rette faktuelle fejl. -- Mvh PHansen 7. feb 2011, 13:51 (CET)

Hejsa. Undlad venligst at fjerne påsatte kvalitetsskabeloner uden begrundelse. I har skrevet en artikel om Jer selv og den bør gennemses af en neutral bruger. I mellemtiden er skabelonen der for at påminde om det. Mvh Knud Winckelmann 7. feb 2011, 16:18 (CET)

Svar på mail[rediger kildetekst]

Hejsa. Det er Bruger:Villy Fink Isaksen, der har arbejdet på artiklen, så evt. spørgsmål vedr. indholdet bør du stile til ham. Du kan evt. anvende artiklens diskussionside til det mere generelle, så flere brugere kan give input. Mvh Knud Winckelmann 8. feb 2011, 11:01 (CET)