Brugerdiskussion:Ksjohansen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Du deler åbenbart IP-adressen 217.116.235.34 med flere andre; kun godt at du har fået oprettet et brugernavn, så man kan skelne jer fra hinanden. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. aug 2006 kl. 18:51 (CEST)

Det er dejligt, at du har taget de fotos af Wrocław og vil dele dem. Men du bør overveje at lægge dem på Commons, hvor de så også kan blive tilgængelige for andre sprogudgaver af Wikipedia. --|EPO| 17. aug 2006 kl. 19:12 (CEST)


Hej

Ja god ide - jeg læste først om Commons bagefter, det vil jeg gøre ved lejlighed.

Interwiki og skabelon[rediger kildetekst]

Må/kan man iøvrigt linke til engelske artikler i teksten i det danske Wiki, hvis der ikke er nogen artikler på dansk?

Kunne du også give mig et link til, hvordan jeg laver en skabelon som ude i siden i den engelske Wroclaw-artikel: http://en.wikipedia.org/wiki/Breslau?

Super ide med det her Wiki :-)

Normalt tillades ikke links inde i artiklerne til andre sprog - kun hvis det er tvingende nødvendigt. Og at artiklen ikke er oprettet på dansk endnu er altså ikke gyldig grund.
Linket ude i siden kaldes et interwiki-link og dannes ud fra en sprogkode - f.eks. en eller de: [[en:Breslau]]. Du skal være opmærksom på, at artiklen findes under Wrocław - Breslau viderestiller blot. --|EPO| 17. aug 2006 kl. 19:54 (CEST)


Tak for det! I nogle tilfælde giver det nemlig ikke mening at oprette en artikel - som fx. om en lufthavn i Polen...

Jeg ville da godt vide noget om en lufthavn i Polen. Se også Kategori:Lufthavne. Hvis du laver fire tilder (~) får du en underskrift på dine indlæg. Santac 17. aug 2006 kl. 20:17 (CEST)

Ja? (17. aug 2006 kl. 20:23 (CEST)) Så vil jeg da overveje det :-)

Jeg har prøvet med et interwiki-link, men det ser desværre ikke ud til at virke :-(

Der burde komme et blåt link yderst tv. hvis du skriver en:xxxxx omgivet af [[ ]]. Santac 17. aug 2006 kl. 20:17 (CEST)

Der er bare helt tomt - du kan prøve at se afsnittet, hvor lufthavnen er nævnt.


Test Ksjohansen 17. aug 2006 kl. 20:28 (CEST)

Nu har du oprettet et interwiki-link til lufthavnen. Det fremkommer som "English" øverst på listen til venstre. Der er allerede links til de andre sprogudgavers artikler om byen. Når du trykker rediger er de nederst på siden.
Almindelige links til andre sprog dannes ved at sætte et kolon fran interwiki: [[:en:Wrocław]] bliver til en:Wrocław. Men som sagt bør disse ikke findes inde i artiklen. De bruges mest, når man diskuterer et emne og skal give et link til et andet sprog. --|EPO| 17. aug 2006 kl. 20:45 (CEST)


Ok - jeg undlader linket så Ksjohansen. Der er desuden et problem med flaget i tekstboxen jeg ikke helt kan gennemskue.