Brugerdiskussion:Laketown/Arkiv 2012

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at slette på diskussionssider. Hvis du mener, at siden er blevet for stor, eller hvis der står noget på siden, du ikke er så glad for, kan du flytte hele eller de ældste dele af sidens indhold til et arkiv. Det forventes dog, at arkivering tidligst sker en uge efter seneste indlæg, så andre kan nå at se hvad der er skrevet. Dette link beskriver, hvordan man laver et arkiv og bruger det. Med venlig hilsen Trade 3. jan 2012, 14:58 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under. Med venlig hilsen Pelle Hansen 1. sep 2012, 16:16 (CEST)

Lige et tip igen[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Jørgen (diskussion) 6. dec 2012, 10:01 (CET)

Tænker du i forbindelse med den sandkasse, som jeg har oprettet? Den er netop oprettet for at kunne gem så mange gange, som jeg skulle have brug for. Den vil forsvinde når jeg er færdig med artiklen og indsætter den i den rigtige. --Mvh Jonas Søby 6. dec 2012, 10:04 (CET)

Alberteernsts sandkasse[rediger kildetekst]

Hej Jonassoeby

Jeg kan se, at du har foretaget en redigering på siden Bruger:Alberteernst/sandbox. Det anses ikke som god skik at redigere i at andres sandkasser (medmindre de har bedt om det), hvorfor jeg vil spørge dig om du har fået lov af ‎Alberteernst. Hvis ikke er det nok en god idé at fjerne dit bidrag til siden. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 11. dec 2012, 12:42 (CET)

Hej Cgtdk Bare rolig, der er styr på det :-) Jeg hjælper med at udforme en bedre artikel til den danske wikipedia. --Mvh Jonas Søby 11. dec 2012, 12:45 (CET)

Helt i orden, jeg ville bare være sikker. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 11. dec 2012, 12:46 (CET)