Spring til indhold

Brugerdiskussion:Laudin

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lithium (let version)[rediger kildetekst]

Hej Laudin, hvad er formålet med at oprette en side som vi allerede har? -- Danielle 30. nov 2009, 15:49 (CET)


Hej Danielle. Vi er to 7. klasses piger som har oprettet emnet fordi vi forstod kun lidt af det der stod på din version. Derfor har vi fundet nogle oplysninger andre steder og skrevet en lettere version, så børn på vores alder kan forstå det. (ingen kritik til dig, du er bare på et par niveauer højere oppe end os;D) -- Laudin 30. nov 2009, 15:54 (CET)

Det er ikke så smart at have to forskellige artikler om det samme grundstof, da folk så ikke nødvendigvis finder dem begge. Jeg vil foreslå at i i stedet forbedrer den artikel vi allerede har, og tilføjer jeres forbedringer der. -- Bruger:Wegge 30. nov 2009, 16:04 (CET)

Heej(: Nej vi skrev ikke dette for at forbedre det gamle, men for at elever som os som går i 7. klasse kan forstå det.Og det er faktisk ikke to forskellige, meningen er den samme. Hilsen os.(som har det svært ved at forstå fysik-sprog)

Hej(: Er der nogle af jer der ved hvad 'barde' betyder. Jeg har prøvetat søge men der er ikke rigtig noget. -- Laudin

Velkommen til den danske Wikipedia, Laudin!
Jeg er meget glad for at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte, betragtes som hærværk. Måske er der sket en fejl, så derfor får du også den varme velkomst.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 24. aug 2010, 10:45 (CEST)

Øh, okay. Skal nok stoppe med det fra nu af. :)