Brugerdiskussion:Lazarus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Lazarus!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 28. jan 2011, 12:36 (CET)

Om velkomster[rediger kildetekst]

Hej Lazarus. Det er i almindelighed fint at byde nye brugere velkommen, lige som du selv er blevet budt velkommen. Jeg vil dog foreslå dig, at du venter med velkomsten til IP-brugere, til de har haft mere end et par ændringer. I rigtig mange tilfælde kommer sådanne brugere med 1-2 bidrag, hvorefter vi ikke ser dem igen. Og dermed ser de heller ikke din velkomst. Under Værktøj i listen helt til venstre kan du finde et menupunkt, der hedder Brugerbidrag; det kan du bruge til at få en oversigt over bidragene.

Og så er det nok lidt fjollet at gå ind og omgøre et bidrag fra 2008 ([1]) på en diskussionsside, især når det er fra én af dansk Wikipedias allermest garvede bidragsydere. I princippet har du ret i, at man ikke skal fjerne en velkomst, men egentlig forbudt er det ikke, når det ikke er sket med en negativ hensigt. Og Palnatoke skriver jo i sin rettelse, hvad det handler om. Mvh. Arne (Amjaabc) 28. jan 2011, 18:58 (CET)

Et princip er et princip og det bør efterleves - også selvom det gælder en af dansk Wikipedias garvede bidragsydere. --Lazarus 29. jan 2011, 10:07 (CET)

Ønske om frivillig blokering[rediger kildetekst]

Jeg ønsker hermed at blive frivilligt blokeret fra Wikipedia. --Lazarus 28. jan 2011, 22:22 (CET)

Hvorfor det, om jeg må spørge? Hvis du bare lader være med at skrive noget, så virker det vel på samme måde. --Arne (Amjaabc) 28. jan 2011, 23:14 (CET)

Et ønske er et ønske og det bør imødekommes. --Lazarus 29. jan 2011, 01:57 (CET)

Under samme argumentation kan fremføres at "et spørgsmål er et spørgsmål og bør besvares." Det er imidlertid ikke sønderligt konstruktivt... Som anført herover er konsekvensen af en frivillig blokering ikke stor - samme effekt kan opnås blot ved at undlade at redigere. Så spørgsmålet er stadig: Hvorfor? --Medic (Lindblad) 29. jan 2011, 02:17 (CET)

Jeg ønsker at blive frivilligt blokeret, da jeg ønsker at oprette en ny brugerkonto. --Lazarus 29. jan 2011, 02:23 (CET)

Har du overvejet at anmode om nyt brugernavn i stedet? --Medic (Lindblad) 29. jan 2011, 02:52 (CET)

Kunne der være mulighed for at få navnet Line Lazarus og synes du i givet fald at det er et smukt og behageligt navn? --Lazarus 29. jan 2011, 03:02 (CET)

"Beauty is in the eye of the beholder." Navnet skal vel ikke være behageligt for andre end dig, så det har jeg ingen holdning til. Prøv at følge vejledningen på siden, jeg gav dig et link til herover, så tror jeg sagtens, du kan få ændret dit brugernavn. Held og lykke med det! --Medic (Lindblad) 29. jan 2011, 03:07 (CET)
Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i uendeligt på grund af brugerens eget ønske.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. --MGA73 30. jan 2011, 18:28 (CET)

Lazarus - et spændende navn..[rediger kildetekst]

Og jeg undrer mig lidt over at en ny bruger vælger at tage navn efter en mand, der kom tilbage fra de døde - og at denne nye bruger med det samme går i gang med at korrekse brugere og efter kort tid vil blokeres. Det synes jeg, vi har set før, men jeg vil indtil videre antage at Lazarus ikke er Rosenquist. --Palnatoke 29. jan 2011, 11:06 (CET)

Din antagelse er korrekt. Kan jeg i øvrigt ikke lige få slettet min brugerside. --Lazarus 29. jan 2011, 11:28 (CET)
Såfremt jeg arbejder seriøst og fornuftigt i seks måneder, vil der så være mulighed for at blive administrator? Dansk Wikipedia kunne nemlig godt bruge nogle mere barmhjertige og medmenneskelige administratorer. Hvad er dit svar, Palnatoke? --Lazarus 29. jan 2011, 12:58 (CET)
Naturligvis - men man kan undre sig over at du dermed implicit medregner muligheden for at du ikke arbejder seriøst og fornuftigt.. Og hvis man ser på de bandlysningsdiskussioner, der har været, så kan man mene at der har været for meget barmhjertighed og medmenneskelighed, og for lidt erkendelse af at nogle brugere er uden for pædagogisk rækkevidde. --Palnatoke 29. jan 2011, 15:23 (CET)
Lige noget andet: Kunne der være mulighed for at få slettet sin brugerside? --Lazarus 29. jan 2011, 15:26 (CET)
Nok en gang må jeg stille mig undrende an. Du har lige fået slettet din brugerside, som du bad om. Hvad er baggrunden for, at du nu igen beder om at få den slettet? Hvorfor ikke bare rette den til, så den har det udseende, du gerne vil have? Hvad er det, du gerne vil opnå med en sletning? --Medic (Lindblad) 30. jan 2011, 05:02 (CET)
Jeg ønsker at få slettet min brugerside, da jeg gerne vil have slettet sidens historik. Og hvis jeg havde været administrator, så ville jeg have imødekommet ønsket - og slettet siden øjeblikkeligt uden nogen former for bureaukratiske spørgsmål. --Lazarus 30. jan 2011, 14:34 (CET)
Ovenstående er lidt underligt, men brugeren har i rimeligt omfang råderet over egen brugerside, og jeg ser derfor konkret ikke noget problem i at slette brugersiden, hvilket jeg derfor har gjort. Brugerdiskussionen er noget andet, og den slettes ikke, men det har brugeren ikke ønsket, ligesom bruger (endnu) ikke har fremsat ønske om at rette i gamle for længst afsluttede diskussioner. Pugilist 30. jan 2011, 15:46 (CET)
Ovenstående er altså et helt normalt og almindeligt ønske om sletning af en brugerside. --Lazarus 30. jan 2011, 16:01 (CET)
Det bliver imidlertid en anelse mærkværdigt, når du herefter laver en ny brugerside, hvor der står: "Denne brugerkonto bruges ikke længere." Og så i øvrigt fortsætter med at redigere. Er der nogen særlig anledning til denne løgnagtige fremfærd? --Heelgrasper 30. jan 2011, 17:55 (CET)

Nysgerrig[rediger kildetekst]

Hej "Lazarus" - hvorfor skriver du Denne brugerkonto bruges ikke længere på din brugerside. Det giver ikke et specielt troværdigt billede af hvem du er, når du giver advarsler til folk og dem giver du jo en del af! --DanNav 30. jan 2011, 18:07 (CET)

Jeg har tidligere bedt om frivillig blokering, da jeg efter moden overvejelse ikke er tilfreds med mit nuværende brugernavn. Dette ønske er dog desværre ikke blevet imødekommet. --Lazarus 30. jan 2011, 18:18 (CET)
Men indtil ønsket imødekommes og du stadig bruger kontoen, er det en relativt misvisende ordlyd. --DanNav 30. jan 2011, 18:24 (CET)
Det ønske er hermed imødekommet. --MGA73 30. jan 2011, 18:29 (CET)