Brugerdiskussion:Mathew~dawiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Mathias og velkommen til - ja det er meningen vi hver har vores egen brugerside, hvor vi kan vælge at fortælle lidt om os selv og evt skrive hvad vi arbejder med på Wikipedia. Her er sådan set frit spil, du bestemmer selv, hvad der skal være på din brugerside. Brugersidens diskussionsside (altså denne side) er stedet, hvor vi andre kan komme i kontakt med dig - skrives en besked til dig her fremkommer et tydeligt gult beskedfelt i toppen af Wikipedia så snart du logger på, så du straks kan se der er en besked til dig her - men det har du jo nok allerede erfaret nu :-). Har du spørgsmål så sig endelig til. Jeg afslutter her med standardvelkomsten på Wikipedia:

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Mvh Malene Thyssen 18. maj 2005 kl. 22:17 (CEST)

Links til wiki'er på andre sprog[rediger kildetekst]

Hvis lige nogen dropper fordi, så hjælp mig lige til at lave links til "den engelske Wiki", "MathiasRav" og "Mathew" (alle tre links til hhv. den engelske forside, brugeren "MathiasRav" på den engelske Wikipedia og brugeren "Mathew" på den engelske Wiki) på min side.

Mvh. Mathew 19. maj 2005 kl. 21:07 (CEST)
Hej Mathias, du ønskes også velkommen af mig. Er du sikker på dit brugernavn på den engelsksprogede udgave af Wikipedia? Jeg kan ikke finde en "MathiasRav". Mht. links kan du fx kigge på, hvordan jeg har gjort på min brugerside. - Kåre Thor Olsen (Kaare)
Bruger: en:User:Mathew Forside: en:Main Page - Lige til at klippe og klistre :-) --Rune Magnussen 19. maj 2005 kl. 21:25 (CEST)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:43 (CET)

19. apr 2015, 05:34 (CEST)