Brugerdiskussion:Ndufva

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hej Ndufva

Velkommen til Wikipedia, du er tydeligvis kommet godt i gang allerede, bare klø på der er nok at tage sig til.

Når du finder noget du mener er forkert, som for eksempel det du har sat ind under Diskussion:Ligatur, så er det bare at rette det til i selve artiklen, det er det en wiki er til. Du har tydeligvis ret, og selv hvis det skulle vise sig at du ikke havde ret, så kan det altid ændres igen. Læs eventuelt også om de mest almindelige begynderfejl på Wikipedia.

--Christian List 1. dec 2004 kl. 02:35 (CET)

Billede:Kerning.png[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 02:41 (CET)

Billede:Serif sans serif.png[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 05:19 (CET)

Billede:Small caps.png[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 05:36 (CET)

Fil:Kerning.png[rediger kildetekst]

Nuvola apps important.svgDer er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Fil:Kerning.png!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Der er ikke angivet nogen oplysninger om kilde og rettighedshaver. Uden disse er {{GFDL}}-licensen ikke gyldig. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 6. maj 2009, 17:37 (CEST)Reply[svar]

Det er OK. Figuren indeholder ikke noget, der kan betragtes som et værk efter ophavsretsloven. Ndufva må dog meget gerne tilføje, om han selv har fremstillet figuren, da det alligevel er god skik at nævne hans (kunstner)navn ved brug. Bruger:Nillerdk 12. maj 2009, 23:23 (CEST)Reply[svar]